Velmi volně přeloženo - "nejezdi za mnou, nemusel bys to dát"
Pokud by měl někdo nějaký námět co by na samolepce fora mohlo být sem s ním..., autor realizovaného námětu dostane nějaké samolepky zadarmo + nějaké dárečky...

Moderátor: Miky_CZ
smula, to se nebude rymovatdiskous píše:Samolepky ano hurá,ALE CO TAKHLE ČESKÝ TEXTY?????![]()
podla mna bez vlajociek a uviest len URL. tie vlajocky tam aj tak biju do oci:-)Rover píše:Co se týká vlaječek, tak u mně proběhl nějaký mentální posun a jsem ochotný uvažovat o variantě
a) bez vlaječek
b) CZ a SK vlaječka
Myslím, že kolegové z SK jsou poměrně nezanedbatelnou součástí fora. Pak je ale otázka jak to mít třeba u samolepky s textem CZECH FORUM. Na toto téma tady byly několikastránkové diskuse, viděl bych to tak, že se na to v klidu podívám a vyzkouším jak by to graficky vypadalo a potom to udělám podle sebe...
Tato verze se mi taky hoodně líbí. Ať už s vlaječkama nebo bezvisby píše:You can go fast, I can go anywhere.
btw: verzia bez vlajociek nebude?;-)
Tam je správně "Čas a prd nezastavíš. Sice by bylo vtipný, ale už je to jinam.Miky_CZ píše:
nebo Čas a Land Rover nezastavíš
To je hodně dobrý.Kawa12 píše:A co třeba:
...někomu stačí auto.......jiný potřebuje Land Rover...
někde jsem to onehdá četl,ale už nevim kde...a nedávno jsem si na to vzpoměl.
Spis za volantembrudr píše:Me by se hodila nejaka jako POZOR DITE V LR AUTE/ATTENTION BABY ON LR BOARD![]()