Nemával jsi pozděcyril píše:Včera už za tmy a hustého sněžení v Olomouci...stál jsem u myší díry na červené....v protisměru D1, myslím, že to byl DjAlf?. Mával jsem ti z Discovery4...ale asi pozdě.

Moderátor: Miky_CZ
Nemával jsi pozděcyril píše:Včera už za tmy a hustého sněžení v Olomouci...stál jsem u myší díry na červené....v protisměru D1, myslím, že to byl DjAlf?. Mával jsem ti z Discovery4...ale asi pozdě.
Nevím, kde stává Marta, tu ještě neznám, ale můj defík stává za UVN, tj ve StamicověTatar píše:to je Slamákova Martalibovka píše:Kdo stojí s černým Defíkem u vojenské nemocnice?
To jsem byl já...čím si jel,že jsem se nevšiml??Dodatečně zdravim.Scott píše:Dnes večer okolo sedmé jel Ječnou ulicí v Praze tmavý Defík s navigací a středočeskou registračkou a na bočním okně vzdau velká nálepka fora.
tipoval bych to na MadtomaKubrtos píše:Chlapáci, kdo mi stál kousek od baráku, 4x jsem kolem něho jel, zelená DII, samolepka z Mohelnice na zadním okně, hagusy, reflektor dozadu, žebřík na střechu, v Olomuci u Hodolanskýho hřiště...
Vědět že je to baba tak si na ňu počkám.MadTom píše:Jo jo to byla moje lepší polovička.