Moderátor: Miky_CZ
Tak to rád slyšímDusan píše:To jo tahaly vyborne, carlos lital jak vitr.Carlos píše:
Cooper Discoverer obstály na výbornou. Hrabaly zdatně
staci vzit dve kovove spony na zahradni hadice a je vyreseno. montaz cca 3minuty. mne uz to na defiku funguje tri rokyJenda píše:
Jinak jsem po kazdym vykrizeni liftoval auto,neb mam ted tak spazgrenej podvozek ze me neustale lezou perka(zadni) ven.
H.
Ježdění závidím stejně jak Uďa, ale ku Praze se určitě stěhovat kvůlivá tomu nebuduJenda píše:Poresil jsem to sirokejma plastovejma stahovackama ale dejou se tam hrozny veci,neb mam tlumice +7Omm.Tudiz to bude chtit az budou novy perka vyresit nejak elegantneji![]()
H.
Nemáš vzadu na straně samolepku "Glock"? ..esi jo, tak sme se potkali prvního v Harrachově.Carlos píše:Koukám, že to byla slušná akce. Fakt mě mrzí, že jsem vás dneska z těch Jizerek nestačil dojet.![]()
Tak někdy příště
já ji chci takyKRANG píše:Nemáš vzadu na straně samolepku "Glock"? ..esi jo, tak sme se potkali prvního v Harrachově.Carlos píše:Koukám, že to byla slušná akce. Fakt mě mrzí, že jsem vás dneska z těch Jizerek nestačil dojet.![]()
Tak někdy příště