http://www.youtube.com/watch?v=9miJQyqY ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
low píše:mozna uz to tu bylo:
Na dostizích
Mateřská školka je na exkurzi na dostihovém závodišti v
Pardubicích. Děti si vše prohlédnou a při odchodu se jim chce na WC. Učitelka je tam pustí, ale v zápětí děti přicházejí, že tam mají mušle a ty jsou pro ně vysoko. Uč...itelka jim jde pomoci a každého chlapce vyzvedává. U jednoho si všimne velkého přirození a tak mu říká -
Ty jsi ale vyspělý chlapec. A chlapec odpoví - Já jsem žokej Váňa, ty krávo pitomá.
Sláma Karel píše:Američan, Rus a Čech se ztratí v pralese a zajmou je kanibalové.
Všechny přivážou ke kůlu a přijde náčelník a říká: tady mám dvě skleněný koule a kdo mi s nima ukáže něco co jsem ještě neviděl tak ho nesežerem.
Američan jde do stanu a zachvíli vyleze náčelní a říká nebylo to špatný ale to znám. Sežrat
Pak jde Rus, je tam o něco déle a zase vyjde náčelník. To bylo hodně dobrý ale taky znám. Sežrat.
Nakonec Čech, je tam asi minutu zase vyjde náčelník a řekne: to jsem ještě neviděl ten kokot za tu chvíli jednu kouli rozbil a druhou ztrati.