Plzeň
Moderátor: Safraporte
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plzeň
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
Safraporte
- tel.: 739634575
- auto: noLR
jak to že né?tagr píše:to byl dotaz
jestli někdo nedorazí
, pokud ne tak se moc nového nedovím
uvidíš, že jsi nazvedával úplně zbytečně, páč mi to projedeme i se sériákama
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
NO to věřím
když pojedem ,,terénem pro osobáčky
No uvidíme až jakou trasu vymyslíš a v jakém stavu bude
ono se dá zapadnout všude
i s Defem
navyják jsem sice dnes už přivezl, ale zatím nebude instalován to tak za 2-3 měsíce
a pak ..........

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
Safraporte
Příští týden od středy do Česka vtrhne mrazivý vzduch od severu. Noční teploty klesnou až na -10 stupňů Celsia a přes den bude -4 až 0. Na celém území se očekává i sněžení.
V sobotu asi naposled pojezdíme v blátě.
PS: poprosil bych účastníky ,,zájezdu" o potvrzovací či zamítací SMSku na 603819556 v sobotu ráno, až už budou vědět na sichr, jestli přijedou nebo ne. Dík
V sobotu asi naposled pojezdíme v blátě.
PS: poprosil bych účastníky ,,zájezdu" o potvrzovací či zamítací SMSku na 603819556 v sobotu ráno, až už budou vědět na sichr, jestli přijedou nebo ne. Dík
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nepřijedu
Kdyby se do zítřka stal zázrak ozval bych se ti na tel. a nebo startoval na divokou kartu.
Kdyby se do zítřka stal zázrak ozval bych se ti na tel. a nebo startoval na divokou kartu.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
-
Safraporte
Proč hned smutně? Musíš zveselamacejky1 píše:Tak já nepřijedu![]()
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové doufám že jste teď právě někde v nejlepším a užíváte si přírody ze sedadla řidiče
Už se těším na nějakou fotodokumentaci a snad večer výkony těch našich Freeček i pořádně zapijete.
Já bohužel sedím v kanceláři a o podobných radovánkách se mi dnes může tak leda zdát. Právě jsem dokončil dokumentaci k jedné větší zakázce a když už jsem tady tak se asi za chvíli vrhnu na Tagrovy AL plechy který chce okolo skoro celýho auta
Tak budu mít ten dnešní den aspoň truchu Free i když trošku jinak 
Už se těším na nějakou fotodokumentaci a snad večer výkony těch našich Freeček i pořádně zapijete.
Já bohužel sedím v kanceláři a o podobných radovánkách se mi dnes může tak leda zdát. Právě jsem dokončil dokumentaci k jedné větší zakázce a když už jsem tady tak se asi za chvíli vrhnu na Tagrovy AL plechy který chce okolo skoro celýho auta
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
-
Safraporte
maci nesmutni, Tagrovo auto je super a obrázky už uploaduju
jo a po dnešku mi říkejte - ten co zapadne i na asfaltce
Dnešního poježdění se zúčastnili: skid1, favore, tagr a Safraporte
pár fotek
videospoty
vyprošťování
tagr_a
skid1
moto-doprovod
tagr_b
Ve chvíli, kdy jsem vyhrabal foťák a napadlo mne točit spoty, už tam s námi bohužel nebyl favore ...
Na hospodu nedošlo, ale to neva - není všem dnům konec. Důležitější je, že akce byla hodnocena jako vcelku zdařilá a v poježdění se bude pokračovat někdy ve 12.2010 nebo 01.2011. Tak uvidíme kdy a kde
jo a po dnešku mi říkejte - ten co zapadne i na asfaltce
Dnešního poježdění se zúčastnili: skid1, favore, tagr a Safraporte
pár fotek
videospoty
vyprošťování
tagr_a
skid1
moto-doprovod
tagr_b
Ve chvíli, kdy jsem vyhrabal foťák a napadlo mne točit spoty, už tam s námi bohužel nebyl favore ...
Na hospodu nedošlo, ale to neva - není všem dnům konec. Důležitější je, že akce byla hodnocena jako vcelku zdařilá a v poježdění se bude pokračovat někdy ve 12.2010 nebo 01.2011. Tak uvidíme kdy a kde
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 21 lis 2010 20:56, celkem upraveno 8 x.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Maci
, moc děkuju, snad tě to bavilo, už mám vše vyzkoušeno a příště Tě unesu a pojedeš taky někam
, jinak budeš mít tu železářskou práci přiepenou k rukám
a to by nešlo to by jsi se nám udřel
Zatím tamnebyly fotky jak tahám Safraporte ze šlamastiky, kinetická kurta a tvůj,můj ,,košík na výfuk+ tažné + multimont se zase v klidu osvědčil. Jak řekl Safraporte to byl zátah že málem letěl a myslel ,že jsem mu přetrhl auto
jenže co s ním když si zapadne v mokřině a tahat ho musím také ve stejném terénu tak holt nezbývá než za to vzít, aby jsme tam nezůstali oba, protože to pak jen traktor
No vše bylo fajn, skládka písku po těžbě se povedla na 1 musel jsem jim to trochu uválcovat a pak bylo vše OK už nebyli nizoučtí, ale tak akorát.
Byl jsem moc rád že viděli a zažili co vše free umí bez následků a ,,Vo tom to je "
Safraporte opravdu fajn akce , slušné trasy bez větších obtíží ,ale zase ne nudné , TAK AKORÁT NA VYZKOUŠENÍ A POBAVENÍ.
taK snad něco dáme dohromady na sněhu:D aspon aby bylo 20 - 30 cm to bude teprve ono
DĚKUJI ZA KRÁSNÝ DEN,nějak se to na sklonku roku sešlo a to je fajn
Byl jsem moc rád že viděli a zažili co vše free umí bez následků a ,,Vo tom to je "
Safraporte opravdu fajn akce , slušné trasy bez větších obtíží ,ale zase ne nudné , TAK AKORÁT NA VYZKOUŠENÍ A POBAVENÍ.
taK snad něco dáme dohromady na sněhu:D aspon aby bylo 20 - 30 cm to bude teprve ono
DĚKUJI ZA KRÁSNÝ DEN,nějak se to na sklonku roku sešlo a to je fajn
-
Safraporte
Prověřuji Dobřany tankodrom a asi by to neměl být velký problém ... tedy s vjezdem - co tam s SUVčkama zmůžeme to nevím
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s ... 76352@z=14" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@sa=s@st=s ... 76352@z=14" onclick="window.open(this.href);return false;
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
V dobřanech jsem jezdil a proto jsem začal zvedat a vymýšlet věci do terénu , aby byl free připraven na repete 
-
Safraporte
Čekal jsem, jestli někdo nevymyslí a nepísne sem nějaké ježdění. Kde nic, tu nic a tak jsem dnes vyrazil opatrně sám na část jedné původně připravené trasy...

Pochvaloval jsem si jaký je to tank a za půl minuty jsem tam byl

Ale od čeho s sebou člověk tahá spolujezdce? No přece, aby jsem ho mohl fotit při vyhrabávání.

Pak už to byla projížďka růžovou zahradou - zjistil jsem, že si někdo z ,,jezeďáků" se služebním traktorem a za erární naftu protáhl pěknou trať lesem pro běžkování, a tak jsem hezky pojezdil

Pro případ, že by člověk zapadl, tak jsou v lese i ukazatele, jak daleko je to pro případnou pomoc ... a nebo že by to nebylo pro tyhle účely(?), ... nevím

V každém případě jsme se synovcem krásně pojezdili a bylo to fajn.

Pochvaloval jsem si jaký je to tank a za půl minuty jsem tam byl

Ale od čeho s sebou člověk tahá spolujezdce? No přece, aby jsem ho mohl fotit při vyhrabávání.

Pak už to byla projížďka růžovou zahradou - zjistil jsem, že si někdo z ,,jezeďáků" se služebním traktorem a za erární naftu protáhl pěknou trať lesem pro běžkování, a tak jsem hezky pojezdil

Pro případ, že by člověk zapadl, tak jsou v lese i ukazatele, jak daleko je to pro případnou pomoc ... a nebo že by to nebylo pro tyhle účely(?), ... nevím

V každém případě jsme se synovcem krásně pojezdili a bylo to fajn.
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
-
Safraporte
mno jo no, chybělo mi to nazvedaní a projel bych v pohotagr píše:no už jsem se lekl že jsi se neudělal
Ted nebudu mít do vánoc na nic čas, ale pak by se něco dalo
Taky jsem nevydržel a jel se projet,zkontrolovat les a stromky na vánoce.Parádní odpoledne!Nemám poslat tu kurtu zpátky?Tohle vypadá že jí užíješ víc?!!!! 
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."