CB rada
Moderátor: Acon
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: CB rada
Ahoj díky zavolám ráno vemu si ji určiě , já jel už v pátek rno , měl jsem nějaké vyřizování , ale pořešíme určitě.
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
kdyby fronta na ALAN 42 došla, tak bych si jí vzal.
H.
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Hele, až to bude aktuální (horizont jednoho až dvou měsíců) budu řešit do auta taky CB. Chtěl bych pevnou. Je někdo v okolí Ol kdo by poradil, namontoval, doporučil nějakej blbuvzdornej typ...
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Doporučuji v Brně http://www.baloush.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) Jaromír dne 17 lis 2010 12:26, celkem upraveno 1 x.
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
Ahoj Maxseli, dala by se sehnat k Alanovi 42 jen ta patice na pro provoz v autě?
Střídám dvě auta a kupovat kvůli tomu celou sadu včetně vysílačky se mi nechce.
P.
P.
Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
Chci se zeptat zda je kabel u paty antény spojený jen středním vodičem nebo i za stínění tím očkem (plíškem?) nahoře? http://www.e-v-t.ru/3322/lemm/at-2001-turbo/fotos/6134/" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover Discovery 2 Td5
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
S pravděpodobností hraničící s jistotou je spojenej jak střed tak stínění koaxiálního kabelu s tím, že stínění je připojené přes ten plíšek.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Myslel jsem si toMadTom píše:S pravděpodobností hraničící s jistotou je spojenej jak střed tak stínění koaxiálního kabelu s tím, že stínění je připojené přes ten plíšek.

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Nebojte vysílačku beru určitě drobné mám už schované v obálce
,nav. je taky už doma, včetně kinetického popruhu, tak snad z toho auta udělám co jsem chtěl 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, určitě tu jeden nebo dva použité mám. Vychází na cca 460,- CZK. Kdyžtak brnkni nebo pošli SZ.Piskot píše:Ahoj Maxseli, dala by se sehnat k Alanovi 42 jen ta patice na pro provoz v autě?
P.
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu ještě jeden novej, ale je k němu jen záručák (chybí doklad). Kompletní neotevřené balení za 2690,-Gobey píše:Ahoj,
H.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Tak dumám nad stanicí do svýho novýho mazla, chtěl bych stacionárku - stejně to nikam tahat nebudu, jen řeším umístění. Viděl jsem ji na nějakejch fotkách vpředu pod stropem, ale já tam mám kličku od šíbru a není tam místo na žádnej držák nebo něco. Nebo aspoň si to nedovedu představit. nemáte to tak někdo? A kde se dá kdyžtak splašit ten plast do kterýho se to zasadí - nechci aby to bylo jen praktický, ale i pěkný. 

Asi před týdnem jsem vysílačku umisťoval přesně do těch míst, ale naštěstí máme model bez střešních oken, takže jsem to měl jednodušší, večer přidám foto.Kubrtos píše:Tak dumám nad stanicí do svýho novýho mazla, chtěl bych stacionárku - stejně to nikam tahat nebudu, jen řeším umístění. Viděl jsem ji na nějakejch fotkách vpředu pod stropem, ale já tam mám kličku od šíbru a není tam místo na žádnej držák nebo něco. Nebo aspoň si to nedovedu představit. nemáte to tak někdo? A kde se dá kdyžtak splašit ten plast do kterýho se to zasadí - nechci aby to bylo jen praktický, ale i pěkný.
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Moje umistění CB
- Přílohy
-
- CB tti.JPG (44.01 KiB) Zobrazeno 3242 x
Všechno má svůj čas........
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Noo, neni to spatny, ale kdyz uz tak to kladivem namlatim do te skviry.zbynek píše:Moje umistění CB

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
No pravě plasty se my řezat nechtělo, takhle jsem jen vyvrtal dvě díry na držák a bylo hotovo. Nijak to nepřekáží. A je to po ruce.
Všechno má svůj čas........
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já tam mám jenom čelní panel od radiostanice (vlastní radiostanice je vzadu v kufru), a i ten je až u stropu, ale i tak se do toho občas ťuknou hlavou. Lepší místo jsem ale nenašel. Uvažuju že panel zapustím do vybrání v tom plastu - stejně bych to udělal s CBčkem - vyříznout kus té poličky na mapy, já ji stejně na nic nepoužívám a sehnat CBčko které je co nejplacatější. Případně k němu dát ještě externí reproduktor - mám ho přidělanej vázacíma páskama k madlu nad dveřma.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Jak jsem psal tak jsem vysílačku přidělal nahoru jak je klička pro střešní kno, ale napadlo mě i přidělat jí z boku na středový tunel ze strany spolujezdce na výšku, bývá tam vestavěný telefon - myslím že by to zabralo asi tak stejně místa jen vysílačku samozřejmě níž (přední panel zároveň s okrajem tunelu),co?
- Přílohy
-
- d7e97df45b205abea42487577e22319d.jpg
- (114.45 KiB) Staženo 488 x
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jí mám na středovém tunelu u spolujezdce, ale až u sedačky.
Pro použití u stropu jsou nejplacatější stanice DNT Contact I a II, Start, Highway nebo Colonia (30 mm) nebo Team TwoWay, Conrad 4012, 8012, Allamat 407 (31mm). Vývod na ext. repro má cca 99% všech mobilních CB stanic.
Pro použití u stropu jsou nejplacatější stanice DNT Contact I a II, Start, Highway nebo Colonia (30 mm) nebo Team TwoWay, Conrad 4012, 8012, Allamat 407 (31mm). Vývod na ext. repro má cca 99% všech mobilních CB stanic.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme zkoušeli reálný dosah CB v centru Prahy. Já mám CB s pevnou vyladěnou anténou, kolega s magnetkou bez ladění. Reálná možnost komunikovat byla od Štefánikova mostu (já) po ulici Na Valentince - Smíchov (kolega). Pak z Holešovic na Barandovský most mě kolega slyšel, já jeho ne. Z Holešovic po Spořilov bylo možno zaznamenat vysílání, ale už nic nešlo slyšet.
Jaké máte zkušenosti ve městě?
H.
Jaké máte zkušenosti ve městě?
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;