Sláma Karel píše:Tak jsem doma.

Kamera dojela v pořádku zpátky z Rumunska. S autem je to jen o trochu horší. Nějaká ta kosmetika a nějak se mi poohýbaly ty zadní pevnostní šavle od Equipe. Equipacká panhardka to taky nedala. Asi ten Equipe bude nějaká divná firma, když ty věci nic nevydrží.

Ve středu to nedala ani pevnostní poloosa

tak jsem zbytek týdne dojezdil na sériové poloose a sériovém kloubu. A pak že to nic nevydrží ty originály
Jsem si říkal kde jsi, když jsi ve středu volal, že jedeš za námi na pivo a ty nikde...
Sláma Karel píše:Zatím jsem koukal na ty záběry z té kamery jen tak zběžně. Filmuje to krásně

. Vypadá to úplně jako počítačová hra. Překvapivě jí nerozhodí špinavé okno, ani déšť ani stěrače a další věci které bych čekal, že jí rozostří.
Takže jsi nakonec přišel na to, jak ty soubory přehrát...
Sláma Karel píše:Dám ty záběry Pavlovi k přebrání a třeba Vám sem za odměnu nějaký ten záběr dá. Ale jenom pod podmínkou, že můj dabing bude přehrán pěknou muzikou.
Muziku si ale musíš vybrat sám, ikdyž hádky se spolujezdcem (lednicí) musí být zajímavé...
Sláma Karel píše:Ale kameru si nejspíš nechám. Moc se mi ty záběry, tak trochu jinak, líbí.
K

Už jsem vyřešil to příslušenství (jiný obal a dobíjení), pak dáme řeč. Zítra by jsme měli instalovat jednu kameru Pešlovi do Lancera, tak jsem zvědavý kdo bude mít akčnější záběry. Jenom mám strach, aby Jarda nejel "na kameru". Jak minule - "A je to tady...."

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP
http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL
info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4