Pokud k tomu pridam roll cage(pres 100kg),tak se dostavam k zavratnym vaham

Jinak mam pocit ze se delaj kopie magioliny(asi cina) ale netusim kde je maj.
H.
Moderátor: Acon
nekecej, ty mas ma toy zvedaci strechu? ukaaaaaaaz na 80 jsem to jeste nevidel...Stavros píše:ja to myslel tak nejak podobne jako Zbynda, proste zrovna stan je vec, kde dost zalezi na vyrobe. Podle me se s tim stravi hodne casu a vymysleni. Neni to jenom vzit dve hlinikovy desky a mezi ne cvaknout kus latky a svihnout tam plynokapalinovy vzpery. Pro me neni problem stan nekomu pujcit, at si ho okopiruje, jen nad tim stravi more casu.Stan je dobrej, ale treba ja i kdyz stan mam, tak jsem koupil auto, co ma zvedaci strechu a to je uplne jina liga.
jaj skoro zavist - muj puvodni plan nez jsme poridili diskarnuStavros píše:na osumdesatce ne, mam to na osobaku, vw california
tiez pridam svoj nazor, mam disco2, britpart struny, ked som nemal maggiolinu tak to bola skoro motokara, tvrde a vobec sa to nenahybalo. s maggiolinou sa to kyve podstatne viac a to maggiolina vazi 75kg.Jenda píše:....ja jen kratce zareaguji na tech ,,150kg na strese a pohoda".
Honzan píše:nekecej, ty mas ma toy zvedaci strechu? ukaaaaaaaz na 80 jsem to jeste nevidel...
Stavros píše: Pri spani v aute jsem za par vterin za volantem a valim pryc.
Není nutný dát za stan 50 tyček... Teď je zrovna skoro novej na offroad foru za 20: http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 1&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;Miky_CZ píše:no jo jenze ja za stan 50 tacu nedam, nemam na to, za to cas mam, chut napady a naradi taky az budu mit po skole a budu pracovat od nevidim do nevidim tak to taky zacnu kupovat ale ted se tim bavim, pro me je to urcite lepe straveny cas nez nekde po hospodach nebo flakanim se nekde venku
Z toho mám vcelku hrůzu, už teď jsem párkrát nedobrovolně driftoval na mokru. Jsem zvědav co to přinese se stanem na střeše... Řešením je pak asi zdvojit tlumičeJenda píše:....ja jen kratce zareaguji na tech ,,150kg na strese a pohoda". Mit 150kg na strese je uz mazec a cestovat s nima delsi streky jeste vetsi.Chapu ze se to da ale pohoda to neni.Na Defikovi je kuprikladu v terenu i na silnici citit v naklonu rozdil mezi ocelovou a hlinikovou zahradkou(mel jsem obe) a s autem se stanem jsem jel tez. Mam na mysli bezpecnost.
Pokud k tomu pridam roll cage(pres 100kg),tak se dostavam k zavratnym vaham![]()
Jinak mam pocit ze se delaj kopie magioliny(asi cina) ale netusim kde je maj.
H.
odkazMirko píše:Thread z nemeckeho fora:
namontovani zvedaci strechy Westfalia z VW T3 na Defendra 110
http://www.viermalvier.de/ubb_portal/ub" onclick="window.open(this.href);return false; ... Post390162
Co spát v tom vozíku a nic neřešit?Wojto píše:Len pre inšpiráciu. Použiť laminát z prívesného vozíka? Tento ma rozmer 1250 x 2300(Sorry za fotku)
Střešák je tak dobrej na Mácháč a přilehlý okolí......Na off do lesa se moc nehodí otrhaj ti ho větve.....drží vlkost když zmokneš......těžiště je úplně mimo.....když do postavíš (stan) je tě vidět ze všech stran......při větším větru to cloumá autem....atd. MIlošIIRudaK píše:Stavros píše: Pri spani v aute jsem za par vterin za volantem a valim pryc.
No to ti ale nesmí vypustit kolanebo zatarasit předek a zadek ( třeba autama )
Ono všechno má své výhody a nevýhody a když tě chce někdo obrat či něco jiného,tak můžeš být s čímkoli kdekoli .....
No můj stan byl dál než na Mácháči a neměnil bych.Miloš II píše:Střešák je tak dobrej na Mácháč a přilehlý okolí......Na off do lesa se moc nehodí otrhaj ti ho větve.....drží vlkost když zmokneš......těžiště je úplně mimo.....když do postavíš (stan) je tě vidět ze všech stran......při větším větru to cloumá autem....atd. MIlošIIRudaK píše:
No to ti ale nesmí vypustit kolanebo zatarasit předek a zadek ( třeba autama )
Ono všechno má své výhody a nevýhody a když tě chce někdo obrat či něco jiného,tak můžeš být s čímkoli kdekoli .....
Miloš II píše:Určitě je dobré mít někoho sebou kdo má střešní stan....MilošII
http://www.toyota-adventure.com/" onclick="window.open(this.href);return false;