Já jsem poznal auto, tebe jsem nepoznal. Ale všiml jsem si, že řidič měl rukavičkyRudaK píše:Michal M. píše:Dneska ráno jsem se zdravil v Brně u hřbitova s D1, byl to Ruda?
Jó byl sem to jáosobně .....taky sem tě poznal

Moderátor: Miky_CZ
Já jsem poznal auto, tebe jsem nepoznal. Ale všiml jsem si, že řidič měl rukavičkyRudaK píše:Michal M. píše:Dneska ráno jsem se zdravil v Brně u hřbitova s D1, byl to Ruda?
Jó byl sem to jáosobně .....taky sem tě poznal
Asi akce ''Čisté ruce''Michal M. píše:Ale všiml jsem si, že řidič měl rukavičky
Pavouk!! (?) řikal že to byl asi on.DjALF píše:Dnes ráno kolem 7.45hod v Olomouci směrem od Neředína jela za mnou pěkně udělaná DII. Měl jsem podezření na "MilošII",ale ten to nebyl
tak kdo?
to je bezva, každý rok vidím díky Tobě svoje bývalý discoSteve píše:A jako obvykle, zase jsem byl na modelářské akci v Otrokovicích (uplynulý víkend) a byl tam asi už potřetí stejný človíček, ale pořád nevím kdo. Je to škoda, když vím, že se tam celé odpoledne pohybuje někdo s Lanďákem (a pěkným) mezi sotva pár desítkami lidí a nevím, kdo to je...
Mohli jsme pokecat....
Nejhorší je, že ani nevím jak se jmenuje (snad zkusím najít smlouvuSteve píše:![]()
Asi jsem s tím otravný, ale.....zkouším, jestli se konečně nezaregistroval majitel, bylo by fajn hodit řeč, navíc, takové auto si nekupuje každý jako "nějaké" auto. Evidentně upravené si koupí ten, kdo ví wo co go, a proto si říkám, že na fóru bude, ale zatím nic.
Škoda.
cyril píše:Pavouk!! (?) řikal že to byl asi on.DjALF píše:Dnes ráno kolem 7.45hod v Olomouci směrem od Neředína jela za mnou pěkně udělaná DII. Měl jsem podezření na "MilošII",ale ten to nebyl
tak kdo?