freelander diesel nebo benzin nebo LPG ?
Moderátor: Safraporte
Re: freelander diesel nebo benzin nebo LPG ?
no to bych zas oponoval s tím krouťákem-pokud je víc zpřevodvaný motor tak ti stačí menší krouťák(muj názor a zkušenost s dědkem) na dálnice to opravdu není ale po městě pohoda a přehození myslím není problém ,mělo by to být stejné když tak informace muže podat jarda pešl
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
NO jasně ž e když jinak zpřevoduješ tak krouták stačí menší
, ale pokud máš využít vše co free má umět tak asi je lepší .... 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
ale pokial chces vyuzivat free 400 km po dialnicach tak naco ta uprava to da rozum, tu ide prave o to viac sprevodovat free, nahradit pridavnu prevodovku a potom tam dat tie kola ktore mas ty. A samozrejme najideálnejšie to je aj s kombinaciou zvysenim vykonutagr píše:NO jasně ž e když jinak zpřevoduješ tak krouták stačí menší, ale pokud máš využít vše co free má umět tak asi je lepší ....
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
S tím souhlasím
, jenže pak vám to stejně spojka neunese, takže , zbývá automat a pak je to zase trochu jinde, redukovanou nepotřebuješ, 1 je dost dlouhá a když tam necháš zařezeno v automatu 2 tak je to o něčem jiném, protože oproti manuálu je řazení rychlejší a bez větší ztráty adheze - neprotáčíš tolik kola ale spíš je valíš
tak jak to v terénu má být
přičemž maximálně využíváš točivý moment
no chce se to svést a porovnat
Jinak já by jsem tomu automatu taky moc nevěřil ( dosud jsem jezdil zásadně s manuálama , jak osobáky tak náklaďáky) , ale po skoro ročních zkušenostech je to fakt alespon u free ve prospěch automatu 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
To tagr: Ahoj, chci se zeptat na info ohledne zminovaneho zvyseni vykonu (viz. prvni strana tohoto topicu). To info jsi nekde vycetl nebo to sam mas? O takoveto nejake uprave do budoucna premyslim... Diky
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
- tagr
- Kontaktovat uživatele:

-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Sámo nafta zátah odspodu kultivovany běh spotřeba kolem 7,0 l nafty. Jěště kdyby ty k.... do té nafty nes... to žlutidlo. Jarda.cevelik píše:zdravím Vás,
chtěl bys se Vás zeptat na toto téma (viz nadpis). Mě se líbí Freelander v dieselu, ale nerad bych jezdil od pumpy k pumpě. Ale asi to jinak nejde u tak velkých aut.
Pak bych se chtěl zeptat na benzin+LPG, což by byl levnější provoz.
Tak pokud máte někdo nějakou zkušenost, tak sem s ní.
Vzhledem k financím mne zajimá rok 1999-2001(2)
díky a s pozdravem cevelik