Nazdar chlapi! Tak vcera som sa stal hrdym majitelov mojho prveho Freelandera, je to r.v.2003, TD4, 3dv. Velmi dlho som si vyberal, myslim ale ze prave tento je ten pravy

mam taky spravny pocit,no ved uvidime casom. Chcel by som sa spytat, ci niekto nemate alebo neviete,kde najdem link na Uzivatelsku Prirucku in English, pretoze moj Landik je z Talianska,teda z Milana a manual je v pre mna v ich nezrozumitelnej reci

Samozrejme som porobil nevyhnutny servis ako vsetky oleje a filtre,vytepovany interier,ale chcel by som sa spytat ako je to s visko spojkami, kedy a naco si mam davat pozor. Doteraz som jazdil a jazdim po cestach vramci prace s Haldexami-Octavia,Passat. Landik ma teraz priblizne 150tis.km aj origo servisku aj vyzera na tie kilometre,velmi,velmi zachovaly

trochu tomu rozumiem,tak viem co som kupoval. A este aku znacku a vzor pneumatik by ste mi odporucili ? Idem vymenit komplet 5ks v rozmere 195/80 r15,lebo su total zodrate...budem ho pouzivat ako druhe auto v rodine...polne cesty do polovneho reviru a lyzovacky v zime na Kysuciach. Dik za vsetky rady...pozdravujem