Za krasami se nemusi jezdit daleko
Moderátor: Miky_CZ
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Za krasami se nemusi jezdit daleko
Musim rict, ze u fotek Alp v jednom z dalsich temat tohohle fora jsem uronil slzu a zalitoval, ze to nemam za domem. Je fakt, ze by to clovek pak tolik neocenil, ale bylo by to pekne, obcas si vyjet na pastvinu nebo horskou silnicku do 2500 metru nad morem...
Abych ale spravedlnosti ucinil za dost, davam sem par fotek z nasi letosni dovolene v Ceskem Svycarsku - jen tak pro predstavu, ze to tu mame misty take moc hezke a za krasami ze neni vzdycky nutne jet na opacny konec sveta - i kdyz Seychelly take nejsou spatne
Abych ale spravedlnosti ucinil za dost, davam sem par fotek z nasi letosni dovolene v Ceskem Svycarsku - jen tak pro predstavu, ze to tu mame misty take moc hezke a za krasami ze neni vzdycky nutne jet na opacny konec sveta - i kdyz Seychelly take nejsou spatne
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, pěšky u nás je krajina super, ale že se dá tam nahoře na severu rozumně i jezdit autem mimo asfalt, to je pro mne novinka převeliká -- měl jsem za to, že kde je to hezké, tam je v nejlepším případě zákaz vjezdu, častěji závora... Asi si ještě v létě najdu pár dní abych to ověřil na vlastní kola
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Mimo silnice tam neni moc prilezitosti, to je pravda, ale obcas se nejaka zapomenuta cesta najde. Jen pozor na velke kaluze na lesackych cestach, muzou v nich byt poradne jamy zacpane poleny a dalsimi poklady - v jedne takove jsem zustal Jinak pro me zase bylo novinkou, ze se da praktikovat jizda v terenu v Alpach. Je jasne, ze ke spouste mist v kopcich vedou alespon lesni/polni cesty, ale to, co bylo na fotkach v jinem vlaknu, mi vzalo dech...
- Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Tak s náma do těch Alp Martine pojeď. Bude to sranda a vždycky na tebe někde počkámeMartin T píše:Což o to, v Alpách se jezdit dá, ale právě až dole na jihu na italsko francouzské hranici a to je na dědky trochu z ruky. Stejně mě ale těch 3070 láká, láká, láká. Jak dlouho jsi, 1960ko, jel z toho švýcarska?
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Z toho opravdovskeho Svycarska jsme jeli asi 22 hodin (temer konstatni rychlosti 80 km/h) vcetne zhruba 5 hodin spanku pred Norimberkem... Z toho Ceskeho Svycarska to bylo taky par hodinek, celkem asi pet, protoze jsme jeli do Kutne Hory trochu oklikou pres Prahu.Martin T píše:Jak dlouho jsi, 1960ko, jel z toho švýcarska?
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele: