neboj, myslíme na tebemoon13 píše:Kluci z off-shopu... a co já?

Moderátor: stan
neboj, myslíme na tebemoon13 píše:Kluci z off-shopu... a co já?
Ty s tou zahrádkou nedáš pokoj .....moon13 píše:Kluci z off-shopu... a co já?
A děláš dobřemoon13 píše:No Rudo, já jsem objednal ty nejnepotřebnější věci, co můžeš mít na autě.
A co ti prislo ????moon13 píše:Já vás teda pro začátek nepochválím, ale je to doba hájení, takže to pro tentokrát ještě přejdu![]()
Hlavní je, že mi to došlo ( vím, že spolupráce s inženýry z UK je někdy náročná )
To je tak když máš peníze, nemáš co na práci a pak koupíš něco, co ale vůbec nepotřebuješmacejky1 píše:A co ti prislo ???? Uz más tu zahradu, chci ji videt moc moc moc
Doufám ze se prijedes pochlubit az ho budes mít. A jaký krycí plechy? Treba by jsme neco vymysleli.moon13 píše:To je tak když máš peníze, nemáš co na práci a pak koupíš něco, co ale vůbec nepotřebuješmacejky1 píše:A co ti prislo ???? Uz más tu zahradu, chci ji videt moc moc moc![]()
Ale vzhledem k tomu, že na free2 toho moc není, tak jsou to kryty světel![]()
Zahrádka+žebřík... do měsíce bych to měl mít tady. Krycí plechy jsem odvolal, ty bohužel nebudou (zase ty peníze).
... skoda, ze neboli v Tisovci.PavelU píše:mám domluvené testování kamery u Karla Slámy v Mamuťátku.
... zas o jeden dovod viac preco prist.PavelU píše:Ale budou na Slovenské Sahaře