Vždyť jsi mě ty náfuko už asi půl roku nevolallow píše:a telefony uz zvedat nebudete???MOPADŽI píše:Ahoj kluci, pište na: info@offroad4x4shop.cz a odpovědi budou bristkní![]()

Moderátor: stan
Vždyť jsi mě ty náfuko už asi půl roku nevolallow píše:a telefony uz zvedat nebudete???MOPADŽI píše:Ahoj kluci, pište na: info@offroad4x4shop.cz a odpovědi budou bristkní![]()
Ahoj Honzo, do Přeštic jedu/jedem.macejky1 píše:Ahoj pánové - Pavle a Jardo
zeptám se, pojedete za mesíc do Prestic ?
Jestli jo tak bych si udelal cas a jel bych taky abych se s váma videl.
Fotku zatím bohužel nemám.tagr píše:Ahoj nebyla by nějaká fotečka jak vypadá ten vnitřní rám na ztužrní freedíky za odpověď
Tak sorry. Já si to prostě pozdě přečetlRover píše:Jen k mojí poptávce na Garmin z 10.5., cenu už nemusíte zjišťovat, po deseti dnech čekání na vaši nabídku jsem objednal jinde...
akorat teda mi chybi jak mate dole cleneni podle vyrobce tak aby tam mel pripadne lubos svoji kolonku at si muzu najit co vsechno vyrabi:-)MOPADŽI píše:Ahoj, nově na shopu doplňky I-Defender od Luboše za jeho ceny.
Takže už je možno pořídit jeho výrobky i u nás
tak an,o podle vyhledavani to funguje:-) ja jen myslel v te nabidce vlevo na hlavni strance:-)MOPADŽI píše:Miky, I-Defenfer by tam mělo být. Zádával jsem to.
Ho, ho, ho. Dík Rudo za upozornění. podívám se na toRudaK píše:Jen "termínus technikus " v téhle nabidce je nesprávně uveden popis : http://www.offroad4x4shop.cz/detail/exp ... r-pro-diii" onclick="window.open(this.href);return false;
Přídavná nádrž je popisovaná pro Defender 40 l a je určena pro Discovery III na 80 l.
Kubo, zde se omlouvámKawa12 píše:Mopadži,co ten podvozek??Odepisoval jsem a ty nic...už je to týden....
Kuba
...asi chceš kšeftpidibi píše:uz mi to neda ...
koukam ze ten internetovej marketing moc nedavate
napiste si sem ze vsechny dotazy a objednavky a poptavky pres email/telefon a ze tady davate jen novinky
usetri vam to spoustu zklamanych zakosu