Jen se nerouhej, na každýho prej dojde, někde jsem to tady četl.eliott píše:Nestačím se divit, kolem mně padají diferáky jeden za druhým a RRC pořád jezdí, nechci nic přvolávat, ale jsem zvědavý, jak dlouho ještě vydrží

Moderátor: Miky_CZ
Jen se nerouhej, na každýho prej dojde, někde jsem to tady četl.eliott píše:Nestačím se divit, kolem mně padají diferáky jeden za druhým a RRC pořád jezdí, nechci nic přvolávat, ale jsem zvědavý, jak dlouho ještě vydrží
Neboj, to přijde.Tonny píše:nevím co s tím děláte..... já za 6000km dolil 1litr oleje a dotáhnul 2 x 2 šroubyjo a vyměnil plastový šrouby u chladiče který vlastně ještě dlužím LOWovi (sakra zejtra mu musím zavolat a konečně je dovést)
![]()
jak kdo s čím zachází.....
A co to bylo za značku? Britpart???Safraporte píše:hehe, no jelikož je tu takový pěkný topic, také něco přidám![]()
ne, nebudu LR hanět, ale zklamání konstatovat musím - zklamání z toho, že když už jsem si po 3/4 roce myslel, že jsem s opravami u konce, tak zjišťuji, že vinou nekvalitních náhr. dílů možná začnu od začátku.
Na podzim koupené nové! stabilizační tyčky - po jedné zimě, bez ježdění v terénu, navíc auto měsíc odstavené a stabilizačky jsou KO - a vypadají jako by tam byly od 2.sv. války - rezaté jak prase a gumy na čepech zpuchřelé, popraskané![]()
A kupované to bylo za těžký peníz v Čechách ...
No nic, vypsal jsem se a je mi líp ... a wo wo wo tom tenhle topic je
PS: ale co teď koukám, nechají už se sehnat za pár stovek, tak vlastně pohoda
Safraporte píše: ale co teď koukám, nechají už se sehnat za pár stovek, tak vlastně pohoda
Ošetřovat to snad ani nemá cenu. Ty manžety jsou prostě dělané na ho... a spuchří.Safraporte píše:@LubošM, @RudaK: jop, balení Britpart ale mnohem dražší než origo (co jsem včera koukal)
Hele dotaz: když něco takového koupíte (stabilizačky, manžety - prostě něco s gumou), impregnujete to - třeba silikonovým olejem?
Jenda píše:Jediny co me stve je antikorozni ochrana,to vidim jako vaznejsi nedostatek.Zatim![]()
H.
Nedá mi abych nereagoval - já nechtěl ušetřit, však jsem to (ještě hloupý a nepoučen) kupoval v Čechách za těžký peníz. To se na mě jen napakoval český vykuk, co mi prodal Britpartové zboží dráž než stojí originál ... tož tak JendoJenda píše:...takze opet jsme dosli k tomu ze to ,,zkurveny L.R." neni ale ze jsme proste jen chteli usetritHonza
will.26 píše:možná tady budu za debila ale jak se maže kříž? je tam nějaká maznice nebo se musí vyndat ty misky ve kterých jsou ložiska (to zas bude narážek......holt dělám do dřeva )