Cau, zkus pension a restauraci UNO na Prazský ulici. Nebo neco jeste honosnejsího je pak v centru.low píše:Pratele z HK, ceka mne tam pristi tyden nejake jednani na pul cesty a potreboval bych poradit nejakou slusnejsi, az dosti slusnou restauraci. diky za reakce
*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak ***
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Pokud by si někdo chtěl v práci odpočinout a kouknout na pár fotek z našeho letošního výletu po Tunisu, tak výběr cca 260 foto najdete tady http://picasaweb.google.com/Rosi770403/Tunis_Rosi_0410#" onclick="window.open(this.href);return false;
Byly jsme sice povětšinou na moto, ale doprovod nám dělal Mrož s defíkem, čili to sem určitě patří
Byly jsme sice povětšinou na moto, ale doprovod nám dělal Mrož s defíkem, čili to sem určitě patří

Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zabery z tunisu jsou nadherny. Cim si to fotil? To podani barev je takovy divny.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
To bude dodelany na photoshopu.Stavros píše:Zabery z tunisu jsou nadherny. Cim si to fotil? To podani barev je takovy divny.
Jinak Rosi! Krasne si pacholci uzivate, az vam to zavidim. Ja blbec furt ladim auta misto cestovani, pritom je to relativne blizko. Fakt krasny.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Je to fakt super, ja pro zmenu nemam cas a penize, takze vlastne nic. 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Diť vát to říkám furt,že to je blízko,fůra písku atd.....
Akorát se tam nedá moc potápět
( kdyby někdo chtěl ) Čas bych nějaký našel,peníze - to je horší ,akorát su prozměnu líný 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
barvy jsou, myslim, made by sony superextraturbobarevnylife rezim, lepsi nez zivot...Luboš M. píše:To bude dodelany na photoshopu.Stavros píše:Zabery z tunisu jsou nadherny. Cim si to fotil? To podani barev je takovy divny.
Jinak Rosi! Krasne si pacholci uzivate, az vam to zavidim. Ja blbec furt ladim auta misto cestovani, pritom je to relativne blizko. Fakt krasny.

Holt na motorce se blbe taha zrcadlovka

Jo a k tomu ladeni a cestovani - beru ze pro vetsinu je tohle ladeni konicek, ale temer vse se da projet v jakekoliv seriove 4kolce a za investice nacpane do vetsiny aut bys toho projel podstatne vic nez jen vylet do tunisu (pro informaci - 12 dni v tunisu na moto vcetne benzinu vyslo na necely 4 tis. kc...cesta po predrazene evrope a trajekt pak na vic nez 4x tolik

Je jen potreba se sebrat a vyjet... Vetsina opravdovych vyletniku zadny specialy nema a pritom objedou pul sveta...

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...no jo Honzane ale tady se klade vetsi duraz na štýlo nez na akci.Takze kdo ma holatko,jako by nebyl a cestovat by nemel 
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
honzan: pripadam si, jako kdybych to psal ja
))))

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
...tak to abych začal odstrojovat, abych se stal správnym cestovatelemHonzan píše:
barvy jsou, myslim, made by sony superextraturbobarevnylife rezim, lepsi nez zivot...![]()
Holt na motorce se blbe taha zrcadlovka![]()
Jo a k tomu ladeni a cestovani - beru ze pro vetsinu je tohle ladeni konicek, ale temer vse se da projet v jakekoliv seriove 4kolce a za investice nacpane do vetsiny aut bys toho projel podstatne vic nez jen vylet do tunisu (pro informaci - 12 dni v tunisu na moto vcetne benzinu vyslo na necely 4 tis. kc...cesta po predrazene evrope a trajekt pak na vic nez 4x tolik).
Je jen potreba se sebrat a vyjet... Vetsina opravdovych vyletniku zadny specialy nema a pritom objedou pul sveta...

I.
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak...všichni pláčou nad penězi, nebo časem, ale většina prostě nedokáže zabalit věci a vyrazit. Nějčastěji ladí prostředky a sní o tom jak to bude fungovat, ale skutek utek, platí to zkoro všude, ať jsou to auta, lodě, koně, letadla, atd
Taky nejsem velký cestovatel, ale aspoň nepláču...... jsem prostě rád doma.... v údolí.
Taky nejsem velký cestovatel, ale aspoň nepláču...... jsem prostě rád doma.... v údolí.
- Přílohy
-
- zleb.jpg (89.49 KiB) Zobrazeno 2720 x
Všechno má svůj čas........
Tak to se nekdy zastavim a muzem dat
, az se odhodlam lezt nejake skalky u vas 

- RudaK
Honzan píše: Je jen potreba se sebrat a vyjet... Vetsina opravdovych vyletniku zadny specialy nema a pritom objedou pul sveta...
Souhlas,pokud někde nechceš kravit,tak stačí normální auto ( a nemusí být ani 4x4 ) . Pokud se ale chceš vyblbnout na písku,tak ti normální auto nestačí ( i když některé jedou i na tomhle

Rudo a kolik váží třeba land cruiser? Ti v arábii lítají na písku jen s nima. Nedají na ně dopustit.RudaK píše:Můj sen je jízda napříč dunama,ale s těžkým autem,jako D III je bych se asi sám bál.

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- RudaK
moon13 píše: Rudo a kolik váží třeba land cruiser? Ti v arábii lítají na písku jen s nima. Nedají na ně dopustit.
No jó,ty sou spolu ( rejže jak rejže

No já mám zas známého,co má 280 000 km na D III a taky na ni nedá dopustit

OkejRudaK píše:No jó,ty sou spolu ( rejže jak rejže) Nevím kolik váží,ale mě to na písku moc nechtělo jezdit ( 100 % to bylo nizkýma gumama ) Nedalo se moc upustit
No já mám zas známého,co má 280 000 km na D III a taky na ni nedá dopustit
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
nam to na pisku jezdilo v poho

a dovybavit skutecne nemusis. (muzes, ale da se i bez toho)

a dovybavit skutecne nemusis. (muzes, ale da se i bez toho)

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
low píše:nam to na pisku jezdilo v poho a dovybavit skutecne nemusis. (muzes, ale da se i bez toho)
Rudo, co ty na to?

Souhlasim jen v bode ze 4x4 se v pisku hodi (ale realne - kolik procent cest na cestovani je opravdu neprujezdnych bez 4x4?). Ve zbytku naprosto ne. Pokud nechci byt zavisly na hotelech tak prespim pod sirakem, stanem nebo na navsteve u mistnaku, Benzinovy nebo podobny maly varic nebo rozdelani ohne staci na jidlo k preziti. Lednicka je uz uplna zhyralost...RudaK píše:Souhlas,pokud někde nechceš kravit,tak stačí normální auto ( a nemusí být ani 4x4 ) . Pokud se ale chceš vyblbnout na písku,tak ti normální auto nestačí ( i když některé jedou i na tomhle) . No a pokud nechceš být závislý na hotelech ap. ,tak si to musíš dovybavit
. Je to pohodlnější než normální stan
O ledničce a jídle nemluvě ( můžeš se někde stavit ,ale myslím nezávislost a ta nejak zabezpečená být musí ) Můj sen je jízda napříč dunama,ale s těžkým autem,jako D III je bych se asi sám bál.

Na druhou stranu, kazdy proste jezdi na vylety po svym a me se taky libi mit sebou nejake pohodli, a tvuj postoj chapu, nicmene nutne pro cestovani to neni...

- RudaK
Lednička není zhýralost - to je na jihu nutnost !!!!!Pil si teplé pivo ????????
nebo zkusils chlazený pivo ?
Prozměnu nepotřebuju vodu na mytí,bo sem byl na vojně a přežil - tak to mám vyskoušený
To stejný bys mohl říct o střešním stanu ......ap.
)

To stejný bys mohl říct o střešním stanu ......ap.
No asi slušný oddíl , sem psal,že sem měl 255/55R19 - to bych na těch kolech chtěl vidět druhý ( nicméně sem byl na písku prvněmoon13 píše:low píše:nam to na pisku jezdilo v poho a dovybavit skutecne nemusis. (muzes, ale da se i bez toho)
Rudo, co ty na to?

Naposledy upravil(a) RudaK dne 21 dub 2010 23:13, celkem upraveno 6 x.