Pilovy filrt - kudy kam ??
Moderátor: Safraporte
Pilovy filrt - kudy kam ??
Ahoj, kupoval jsem nejake nove filtry a tesneni, proto jsem se rozhodl koupit i pilovy filtr, ale bohuzel nejsem schopen najit misto kam se ma dat a kde by se mel ten stary vymenit....ma s tim nekdo zkusenost, nebo nejake schema?? diky
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pilovy filrt - kudy kam ??
Ahoj, taky se mi jeden válí doma a k nicemu. Free s klimatizací z roku cca 98-01 ho totiz vubec nemá.
Kdyz jsem poprvé menil filtry tak jsem kamarádovi co má servis vyhrozoval, ze jestli ten kabinový filtr nenajde tak bude muset vrátit výucní list
No a nenasel protoze tam není.
Je teda docela sprostý ze se prodávají sady filtru na Free a ve vsech ten kabinový je. I kdyz Free bez klimi asi moc jezdit nebude.
Kdyz jsem poprvé menil filtry tak jsem kamarádovi co má servis vyhrozoval, ze jestli ten kabinový filtr nenajde tak bude muset vrátit výucní list

Je teda docela sprostý ze se prodávají sady filtru na Free a ve vsech ten kabinový je. I kdyz Free bez klimi asi moc jezdit nebude.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Kluci hledejte, ja myslim, ze nekda na zacatku se tu resilo, kde ten pylovy filtr u starsich rocniku je.
Free Td4 2004 HSE automat
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Řešilo se to tady a potvrzuje to slova Macejky...
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... p?p=24#p24

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... p?p=24#p24
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Ahoj, no tomu, ze tam ten filtr vubec neni se mi nechtelo verit....ale bohuzel me to tu skoro vsichni potvrzujete....no nic, tak mam doma jeden filtr na ho....
Tak ho dam na hromadu ke vsem trem silentblokum, ktere jsem koupil pred casem, kdyz jsem je chtel nechat vymenit u diferencialu, jelikoz k tomu nedoslo, tak me zbyly...
Tak ho dam na hromadu ke vsem trem silentblokum, ktere jsem koupil pred casem, kdyz jsem je chtel nechat vymenit u diferencialu, jelikoz k tomu nedoslo, tak me zbyly...

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Tommy77 píše:Ahoj, no tomu, ze tam ten filtr vubec neni se mi nechtelo verit....ale bohuzel me to tu skoro vsichni potvrzujete....no nic, tak mam doma jeden filtr na ho....
Ahoj vymením s tebou ty silentbloky za muj pilovej filtr kterej se mi taky válí v garázi na ho... At tam ten tvuj není tak sám

Ne vázne kdybys chtel ty silentbloky prodat tak bych mel mozná zájem. Mám je tam sice nový asi 3/4 roku ale tohle je soucástky která je potreba a docela casto odchází. Takze za slusnou cenu klidne muzou lezet doma a cekat na svou chvíli.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Ja mam td4 s klimou z 2001 a pilovy filter je pod prihradkou pri nohach spolujazca. Drzia ho tam 4 sroby....
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
2003 stejné jako u tebe pod nohama 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
no jo, ale ja mam rocnik 2000 a v tom bude ten problem...jeste se podivam, az bude trochu hezky....jinak diky vsem za reakce....tommy
Ne vázne kdybys chtel ty silentbloky prodat tak bych mel mozná zájem. Mám je tam sice nový asi 3/4 roku ale tohle je soucástky která je potreba a docela casto odchází. Takze za slusnou cenu klidne muzou lezet doma a cekat na svou chvíli.[/quote]
Macejky, poslal jsem ti sz, klidne me zavolej na telefon....ahoj Tommy
Macejky, poslal jsem ti sz, klidne me zavolej na telefon....ahoj Tommy
Určitě tam není ( měl jsem už dříve dotaz u admina ) a sám jsem ho u nohou spolujezdce hledal, navíc se to tu taky někde řešilo, že Free 1.8 r.v.99 s klimou
jsou bez pylovýho filtru ale možná že máš něco vývoz tak když ho najdeš dej vědět díkyyy jarmik

jojo, dej vedet, stale me doma lezi novej,kterej bych rad pouzil a vymenil...Tommy
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tady je videt, kde to ma MY 01 a vyse:
http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/pollen ... 03627.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/pollen ... 03627.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Free Td4 2004 HSE automat