To máš pravdu asi tam budu muset v ledenci vyrazit no a rovnou si u Tebe vemu ten blbej plest na ovladače oken ať to nemusíš posílatSláma Karel píše:No v okolí Liberce je Praha ne?K

Moderátor: Miky_CZ
To máš pravdu asi tam budu muset v ledenci vyrazit no a rovnou si u Tebe vemu ten blbej plest na ovladače oken ať to nemusíš posílatSláma Karel píše:No v okolí Liberce je Praha ne?K
Tak teď nevím, kdo máte pravdu pánové, páč LJirka mi z D1 (rok 1997) oddělal zadní ARB diff a dal jej na D2-03´. Potom jej sundal, protože sem se rozhodl, že to auto nebudu prznit v terénu a teď jej mám na offíkový jedničce z roku 95´. Na všech třech autech fungoval bez problémů a stačilo jej jenom přehodit (a natáhnout vzduch)....Takže nevím....Sláma Karel píše:No nemáš tak úplně pravdu Jirko. Ty diferáky jsou skoro stejné, ale ten obal ta má jinou šířku a na DII je to přiděláno šroubama a ty pak nestačí když tam dáš ten z 300tdi. Jinak při troše práce tam dát jde.
K
PavelU píše:Cyrile přečti si to ještě jednou, co píše Karel...
Te´d to čtu ještě jednou....Myslíš jako, že Defík je jinej než D2/D1? Tak to mi hned nedoklaplo...cyril píše:PavelU píše:Cyrile přečti si to ještě jednou, co píše Karel...Asi ne pořádně...Jirka to tam totiž dal skoro bez práce...
Tak teď tomu už zase nerozumím...Musím se tedy zeptat Jiříka jestli mi tam při přehazování z D1(Tdi300) na D2 měnil nějaký šrouby. Ale připomínám, je to obal i vnitřek ARB.....PavelU píše:Já jsem zapomněl napsat: ještě jednou a POMALU...Cyril je zase moc rychlý...
Já to pomalu četl...jenom mě Jirka neupozornil na nutnost malinkých úprav...šroubů. Takže jsme si rozuměli, jenom jsem nevěděl, že mě jiřík neotravuje s malichernostmi....PavelU píše:Rudo ty taky, ještě jednou a pomalu si to přečti znovu, co napsal Karel. Karel přece napsal, že to jde, potvrdil to co napsal Jirka, jenom upozornil na malé rozdíly...