Přejeme našim důchodcům !!!
Moderátor: Miky_CZ
Re: Přejeme našim důchodcům !!!
Karle , nestyď se za to , že jseš dorostenec s růžovými tvářemi ....užívej si to
, bude hůř
věř mě , že vím o čem mluvím !!! já pamatuju bez prd---e měnovou reformu , teda po pravdě mě byl rok a tak ráno používám žehličku na ksicht
aby se lidi nelekli 
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak tak.Letos dostanu žehličku na ksicht asi na vánoce
p.s. A kdy byla ta měnová reforma fak nevím
p.s. A kdy byla ta měnová reforma fak nevím
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Rok 1953 si nemůžeš Rudo pamatovat, seš moc mladejRudaK píše: p.s. A kdy byla ta měnová reforma fak nevím
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Land Jirka píše:Rok 1953 si nemůžeš Rudo pamatovat, seš moc mladejRudaK píše: p.s. A kdy byla ta měnová reforma fak nevím
Jiří a ty to víš s Dějepisu ze základky, že ....
p.s. já to měl na dostřel a zbytek doběhnout
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Oto nebyla to ta Rašínova (1919) že ne?mrož píše: já pamatuju bez prd---e měnovou reformu , teda po pravdě mě byl rok a tak ráno používám žehličku na ksichtaby se lidi nelekli
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
Tak tu nepamatuju, ale před pár lety jsem chodil na večerní anglinu a spolužáci byli samí studenti gympl a tak. Docela jsem zapad do party, než se začalo probírat téma "přistání na měsíci". Ze mě v tu chvíli spontánně vypadlo "nojo na to jsem tenkrát koukal v televizi..." A bylo vymalováno

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.