Free - ukazatel prumerne spotreby
Moderátor: Safraporte
Free - ukazatel prumerne spotreby
Ahoj kluci,
prosim nevite, maji Free rv. 2005 nejaky ukazatel spotreby paliva - mam na mysli prumernou spotrebu a pak okamzitou. Vlastne vubec nevim, kolik to auto zere, reklamni prirucky rikaji 7,6 mimo mesto, tak to je tedy zcela mimo realitu. Me tak 10 l a to mam celkem dost lehkou nohu. Diky moc monika
prosim nevite, maji Free rv. 2005 nejaky ukazatel spotreby paliva - mam na mysli prumernou spotrebu a pak okamzitou. Vlastne vubec nevim, kolik to auto zere, reklamni prirucky rikaji 7,6 mimo mesto, tak to je tedy zcela mimo realitu. Me tak 10 l a to mam celkem dost lehkou nohu. Diky moc monika
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
ahoj moni! Nevim te presne, ale pokud tam neni palubni citac, tak Ti to spotrebu ukazovat nebude. A s tou spotrebou, me rikal hoch, co mi ho vezl, ze na tu dalku to bralo asi 6,5l. Jo ale ty mas automat, tak to je trochu vic, a kratsi trasy tak bych to videl tak kolem 10l. Jinak moje chytra prirucka uvadi mesto 11,3 / mezimesto 7,1 a kombinovana 8,6, tech 7,6 je pro manualni prevodovku 

Spotřeba 6,5 l? Možná, ale to jel půlku cesty na podvalníku... U sebe, ať se snažím sebevíc, tak se nedostanu pod 8 l/100 km a to ani na dálkových cestách, když se plouhám i po dálnici 110-120 km/h. S tím automatem to pak určitě bude o ten litřík horší. Na druhou stranu, když s ním jezdím loukama, lesem, nebo třeba v hlubokém sněhu, tak ta spotřeba nijak dramaticky nestoupne - dlouhodobý průměr je tak 8,5 L/100km.
Freelandering - stav duše
freee spotreba
ahoj kluci,
tak to bude asi tim automatem, je to pohodlne jezdeni o to nic, ale pije jako duha. S tim se budu asi muset smirit. Pojedu do Vrchlabi na servis, tak se s nimi poradim. Jinak diky Admine za tvuj prispevek, tak nejak jsem to cekala, v manualu jsem to nenasla, peclive jej studuji
i kdyz teda napinave to moc neni a uprimne, nekdy tomu vubec nerozumim
. No aaale ja jsem holka vytrvala !!! Mejte se krasne, moni
tak to bude asi tim automatem, je to pohodlne jezdeni o to nic, ale pije jako duha. S tim se budu asi muset smirit. Pojedu do Vrchlabi na servis, tak se s nimi poradim. Jinak diky Admine za tvuj prispevek, tak nejak jsem to cekala, v manualu jsem to nenasla, peclive jej studuji

- jeanes
- auto: Freelander TD4 2005
Re: Free - ukazatel prumerne spotreby
Padlo tady tvrzeni, ze Free1 nemeli palubni pc (mereni prumerne, momentalni spotreby,...). Je to opravdu tak, nebo se treba do tech poslednich modelu montovali?
Jak se do lesa volá,...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
Land Rover FREELANDER TD4, 2005, černá metalíza, světlá kůže, audio Harman/Kardon, 18"ALU, xenony, přední + boční rámy...
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Automat kombi spotřeba v zimě 9l na 100km, po vylepšení přeměřím a napíšu 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
FreeI neměl nikdy montován palubní počítač který umí zobrazovat průměrnou, okamžitou spotřebu, dojezd a další ptákovinky. Takový jakoby počitač může suplovat automatická klimatizace která umí pouze venkovní teplotu a je to vlastně pouze displej. 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- jeanes
hmm... Myslel jsem si to...
Jak se do lesa volá,...
- jeanes
Pocitac mi opravdu chybi! V minulem aute jsme ho mel a opravdu jsem si na nej zvykl... Pokud by byla nejaka varianta jak mit ukazatele spotreby tak bych byl rad!
Jak se do lesa volá,...