lopatka je dobrá..auto je velký(nebo já).zbynek píše:takovou pidi lopatku,
já vozím pořádnou lavinovou skládací lopatu. posledně jsem se trochu předváděl a dopadlo to podobně.
Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak se předveďte se svým LR.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Lopatka je vojenská a velikost úměrná zakopávání v leže.....
Nevím jaká je ta lavinová
ale já vozím obič hlinikovou neskládací
a taky funguje .
Nevím jaká je ta lavinová
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Něco takového, podobného jako střední hliníková uhelka, akorát z duralu, takže s ní můžeš i do hlíny. A u Disko se krásně vejde do zadních kaslíků. Pravda, na zakopání střelce to není, to by asi dostala pěkně za ucho. 
- Přílohy
-
- lopata.png (80 KiB) Zobrazeno 3871 x
Všechno má svůj čas........
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Zbyňku mám taky tuto lopatu a mám ji v autě celý rok. Je tak lehká a skladná, že o ní ani nevím. Už mě párkrát zachránila. 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja vozim porad malou vojenskou a v zime k ni jeste velkou hlinikovou
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Tak udelame Fugasovi reklamu, tady je ta Zbynkova lopata 
http://hudy.cz/vybaveni/lezecky-materia ... ,lynx.html
Disco I Modroush - holátko
- Tomas K (tkala)
Colonel píše:Tak udelame Fugasovi reklamu, tady je ta Zbynkova lopata
Jak je to velký, netušíte někdo? Mám v autě skládací nabroušenou vojenskou lopatku a vejde se mi do malýho kastlíku v kufru u zadního okna i s rukavicema a stěrkou na okna, takže nepřekáží a kdykoliv se pro ní dostanu. Tuhle nevím kde bych vozil i když se mi líbí...
http://www.louis.de/_101540c03967db50a0 ... r=10002119
Tom
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomíná jeden vtípek
Cikánek najde na pískovišti kávovou lžičku a přinese ji domů. „Co to je?“ ptá se mámy. Cikánka se podívá a zabručí: „Nevím, optaj sa taty.“
Cikánek jde tedy za tátou, ukáže mu lžičku a ptá se zas: „Co je to?“
Cikán se podívá a zavřeští: „Rýchlo to zahoď, synček, lebo budeš celý život nešťastný?“
„A co to tedy je?“
„Semínko od lopaty!“
Cikánek najde na pískovišti kávovou lžičku a přinese ji domů. „Co to je?“ ptá se mámy. Cikánka se podívá a zabručí: „Nevím, optaj sa taty.“
Cikánek jde tedy za tátou, ukáže mu lžičku a ptá se zas: „Co je to?“
Cikán se podívá a zavřeští: „Rýchlo to zahoď, synček, lebo budeš celý život nešťastný?“
„A co to tedy je?“
„Semínko od lopaty!“
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
tak jsem to nevydrzel ...
- Přílohy
-
- lw.jpg (112.08 KiB) Zobrazeno 3774 x
LR Lightweight '76
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Podle doporuceni pro preziti v prirode ma byt lopatka mala, tj. polni lopatka je idealni velikost. Velka lopata je sice ucinna, ale clovek se pri hazeni snadno vycerpa, tj. pokud muzete, s velkou lopatou radeji zapadnete hned za chalupou 
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano nejlepší lopata je ta, která se nemusí použít.
Jinak já používám tento model české výroby. Nic neslibuji, ale myslím že bych byl schopen i pár lopat zajistit, snad i za slušný peníz, musím zjistit a dám vědět. Fugas jistě promine, páč zákazníků má dost z jiné oblasti. Normálně jí v pohodě vozím v zadním kaslíku.
Jinak já používám tento model české výroby. Nic neslibuji, ale myslím že bych byl schopen i pár lopat zajistit, snad i za slušný peníz, musím zjistit a dám vědět. Fugas jistě promine, páč zákazníků má dost z jiné oblasti. Normálně jí v pohodě vozím v zadním kaslíku.
- Přílohy
-
- sněhová lopata.jpg
- (107.04 KiB) Staženo 717 x
- Miky_CZ
jo ale hazej auto kdyz si na zaveji snehu malou polni lopatkou to se taky z tama muzes dostat az rano, jeste kdyz je to treba prasan1960SeriesII píše:Podle doporuceni pro preziti v prirode ma byt lopatka mala, tj. polni lopatka je idealni velikost. Velka lopata je sice ucinna, ale clovek se pri hazeni snadno vycerpa, tj. pokud muzete, s velkou lopatou radeji zapadnete hned za chalupou
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
souhlas, proto vozim normalni lopatu s kratsi tyckou a zatim nejlepsi reseni. U tech skladacich a modernich picicovin mam strach, ze se nekde ve spoji zlomi....
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Fugas jiste promine, ja jen ze jsi posilal fotku toho Black Diamonda. Me by teda asi nenapadlo za lopatu dat takovy penize, navic kdyz s tim pak clovek musi pracovat
Ale kdyz by to bylo za jiny penize, proc ne... 
zbynek píše:Ano, ano nejlepší lopata je ta, která se nemusí použít.
Disco I Modroush - holátko
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
No tak to můžeš být naprosot v klidu, tyhle lopaty nezlomíš, věř že ten dural není, žádné hliníkové máslo. Tyto lopaty se používají na vyhrabávání lidí z laviny, nebo dělaání záhrabů. Tady si nikdo nelajsne udělat to sračkoidní. Rozhodně se nejedná o lopaty z Tesca za 150 Kč. No nic, myslím že jsme trochu odklonili od původního vlákna.Honzan píše:souhlas, proto vozim normalni lopatu s kratsi tyckou a zatim nejlepsi reseni. U tech skladacich a modernich picicovin mam strach, ze se nekde ve spoji zlomi....
Zkusím sehnat cenu a dám vědět.
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
já se snažím ve sněhu nezapadnout...
mám vojenskou lopatku, kterou používám na rybách ke dvěma účelům, jako motyčku na vykopání žížal a jako lopatku na přípravu fleku, kde budu sedět (typicky tím vysekávám vysokou trávu).
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- Miky_CZ
tak sem se prave vratil, s malou lopatkou bych tam byl do zitrka:-D
- Přílohy
-
- DSC09346.jpg
- (189.99 KiB) Staženo 1262 x
Je to sice již v sekci "poježdění.....", ale když tu každý zapadává, tak tu ukážu jak jsem nezapad. 
http://www.youtube.com/watch?v=udYrcMNs38c
http://www.youtube.com/watch?v=udYrcMNs38c
- Přílohy
-
- zima1.jpg (51.73 KiB) Zobrazeno 4006 x
-
- zima2.jpg (65.28 KiB) Zobrazeno 4004 x
-
- zima3.jpg (67.99 KiB) Zobrazeno 4005 x
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Hahaha s mojí skvělou, praktickou, skládací lopatou jseš za 10 min venku

- Miky_CZ
uz mi z toho uceni jebalo tak sem se potreboval odreagovat:-Dzbynek píše:Hahaha s mojí skvělou, praktickou, skládací lopatou jseš za 10 min venku![]()
5x sem se musel cely odkopavat bo to furt sedalo, az sem se podkopal na zem tak sem teprve vyjel
zitra po zkousce to uz dam:-D vetsi rozjezd a to pude chybely 3-4m