Moderátor: Safraporte
Ten druhy je skutecne ten co jsi psal. Jedine co hraje - v porovnanim tam s tim - v jeho neprospech jsou kilometry (rozdil skoro 50 tis) zase je ale nizsi cena. Meneno na tom stribrnem nebylo zatim zrejme nic a pri 133tis. km mam strach aby se nezacaly ozyvat nejake zavady. Samozrejme pravdivost kilaku u toho z bazace je druha vec ale vyplneny servisky by meli mit oba dva... Navic v tom bazaci by mi vzali protiuctem soucastne auto takze by mi odpadla dalsi starost (ale to je uz vec druha).Hunter píše:Ten v odkazu vypada dobre, ale ja bych s 18" kolama nebral, ty gumu maji nizky profil.. A pokud ten druhy je tento - http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=4&t=7578 tak ten vypada taky dobre a bude asi v pohode, a asi by se mi libil vic, protoze bude nejspis kupovany v CR, tz. jasny historie a bude mit prihrivac a ma 16" kola.
Veskere auta, ktere jsem doposud mel, "tuneri" vzdycky hlavne snizovali. LR jsou zatim prvni auta, ktera se pri "tuneni" zvedaji;) No vzhledem k tomu, ze nemam v umyslu s autem jezdit teren, tak mi nevadi, ze to vic sedi...tagr píše:Tak my se tady dřeme se zvedáním a vy to kupujete zase nišší, tak je aspon vidět co a jak si lze s free pohrát, jinak proti gustu není co namítat ne ?
![]()