Moderátor: Miky_CZ
Tak to tě RudaK pochválí!krestak píše:už nejsem užovkářemrrc dostal nové bačkory
ohoda
will.26 píše:možná je to kravina ale nejsou naopak nazuté?
Má je dobře, musí se při hrabání čistit a to je směrem ven.will.26 píše:možná je to kravina ale nejsou naopak nazuté?
moon13 píše:Tak to tě RudaK pochválí!krestak píše:už nejsem užovkářemrrc dostal nové bačkory
ohoda
Fajn kolečka, co je to za gumy?
Hm, dobrá připomínka, bacha na to, v této zemi je možné i nemožné (viz takový přestupek [je] velmi nebezpečný, radar ... nemůže espézetku rozluštitMiky_CZ píše:co ti rikaji prislusnici na tu spz?:-D
větší poježdění proběhlo zatím jen mohelnici a tam jsem nic nepozoroval. mám ji teprve 1/2 rokutomáš štěpnička píše:parádaco při křížení?-nedřou někde?
o vejkendu to budu zkoušettomáš štěpnička píše:parádaco při křížení?-nedřou někde?
Parádnice!!! Barva super, jen tak dál.forest píše:aha to nebylo na mě
pěkný... už jsem si začínal myslet, že jsem tu s vínovou DI jedinej....forest píše:tak taky něco přidám. navíc tam mám ještě rock slidery, které na fotce nejsou. teď už jen vymyslet nějaké kola na které nazuju BFG AT asi v rozměru 245-75/16
leskne se mu to jak psí kulky, že?Luboš M. píše:Parádnice!!! Barva super, jen tak dál.forest píše:aha to nebylo na mě