Řeči že uvidíme a počkáme atd jsou hezké, ale Wrána na nic takového nečekala. Tchán ji má teďka novou, a je to stále plnokrevník. A jak psal Neklan, stejně nám to Gréta zakáže
A už si to někdo koupte, ať mužem reálně pomlouvat/chválit.
No pomlouvat Wranu za plasty je takové zvláštní chtějí za Rubicona nějakých 1,2 milionu Kč což mě přijede fajn cena za to co nabízí.visby píše: 24 zář 2019 09:08 Wrangler je kapitola sama o sebe, auto od zaciatku postavene pre image a nic ine. vnutri je minimalne miesta, lacne plasty vsade kam sa clovek pozrie. taktiez v serii ma obrovsky problem so svetlou vyskou (prejazdovy uhol hlavne). zdialky vyzera super, ak vsak clovek na nom chvilu jazdi, tak zisti ze to az tak prakticke auto nie je. ako highlight - v tejto dobe stale bez medzinapravoveho diffu.
podla mna mala d2 podstatne lepsi interier ako ma wrangler. vnutorna velkost sa neda ani porovnavat - wrangler je uzsi, podstatne nizsi. zvonku vyzera velky, vnutri velmi malo miesta, kvoli ochrannemu ramu.habakuk píše: 24 zář 2019 09:24 No pomlouvat Wranu za plasty je takové zvláštní chtějí za Rubicona nějakých 1,2 milionu Kč což mě přijede fajn cena za to co nabízí.
Def je v základu o 200t Kč dražší.
Velikost mě také nepřijde nějak špatná je to velké jako D2 což je třeba pro mě optimální velikost třeba LC100 už je pro mě zbytečně velká.
Nová generace Wrány má mezinápravový dif tedy umí trvalou 4x4 na asfaltu.
Kurewskej AMENVal píše: 24 zář 2019 17:13 Aspon za mna tu o pouzitu techniku a cenu nejde, to chapu snad vsetci, pokrok proste nezastavis. Len sa vela ludi nedokaze stotoznit s tym, ze Land Rover zahodil to ze mal povodny Defender nadcasovy dizajn, na ktory sa urcite dalo nadviazat, myslim nadviazat viac, aby ho stale spoznal kazdy. Wrangler sa tu dava za priklad preto, lebo je to proste stale Wrangler.
Discovery sa menil viac, to bolo v pohode, ale tiez si zachovaval prvky s ohladom na historiu. Aj ked velka vacsina majitelov ani nevie, preco ma D3, 4, 5 vykrojene zadne okno, stupnovitu strechu...
Pre mna je proste Novy Defender skor pokracovatelom Discovery 4 aj ked pre mna typicke prvky Discovery nema, ale co uz, paci sa mi![]()
Len ma strasne irituju tie titulky LEGENDA JE SPAT, ked si to auto podla mna oslovenie legenda nezasluzi, aspon teraz nie. To oslovenie si zasluzil povodny Defender a urcite ho neziskal hned ako zisiel z linky.
Bodka![]()
...moja říkala že je tam zapomenutá A4ka od prodejce s cenou a výbavou
je to věc. auto. ale jak si dokázalo vybudovat takové charisma, to je neuvěřitelné. je jedno zda je jednomu 1,5 nebo 80 let prostě je to.. to auto. Ano, je tam tolik věcí nedokonalých.. ale stejně je to ve výsledku jedno. měl jsem aut že to nebudu ani počítat, ale Def, i přesto že jsem se jej rozhodl prodat.. je tím autem které bylo "nejlepší" co jsem měl. A nebýt toho, že jsem měl doma mladšího a staršího, tak bychom spolu zestárli. Ale čas je jen jeden a jestli mám ležet pod LR.. tak pro mne už jen pod jedním. Jsem rád, že William se přestěhoval tam kde jekaligula píše: 26 zář 2019 21:21 já defa mám měsíc a D3 stojí čím dál víc, no už skoro pořád, je to srdcovka.....
Tak ano, Defender First Edition stoji len 99520komin píše: 27 zář 2019 08:03 Co mate furt stym Gckom, sam mercedes sa vyjadril ze keby nemal tolko inych modelov tak vyvoj noveho G by nezatiahol to auto uz ma len tvar stareho inak snim nema nic spolocne okrem zadnej tuhej napravy a vneposlednom rade stoji G 100 000e
Tak udržel si všechny tři špéry což bylo od počátku součást jeho DNA jinak ano beu přední tuhé už to je takové polovičaté řešení a oslavy toho jak se povedl moc nechápu.komin píše: 27 zář 2019 08:03 Co mate furt stym Gckom, sam mercedes sa vyjadril ze keby nemal tolko inych modelov tak vyvoj noveho G by nezatiahol to auto uz ma len tvar stareho inak snim nema nic spolocne okrem zadnej tuhej napravy a vneposlednom rade stoji G 100 000e
No a starej defik nikdy nemel v serii zadni speru a novej ji mit muze...habakuk píše: 27 zář 2019 09:40
Tak udržel si všechny tři špéry což bylo od počátku součást jeho DNA jinak ano beu přední tuhé už to je takové polovičaté řešení a oslavy toho jak se povedl moc nechápu.
No já reagoval na G class. Ono nutnost zadní špéry dost souvisí s nezávislým zavěšením kdy dvě tuhé jsou schopny zůstat vykřížené v trakci, ale nezávislé už jde jedno kolo do vzduchu taklow píše: 27 zář 2019 09:49No a starej defik nikdy nemel v serii zadni speru a novej ji mit muze...habakuk píše: 27 zář 2019 09:40
Tak udržel si všechny tři špéry což bylo od počátku součást jeho DNA jinak ano beu přední tuhé už to je takové polovičaté řešení a oslavy toho jak se povedl moc nechápu.