Stránka 1 z 1

Ford Capri nebo Cortina akce

Napsal: 10 říj 2018 15:41
od Rover
Aktualizace původního příspěvku kde jsem přemýšlel o výměně - na prodej Ford Capri nebo Ford Cortina, potřebuji místo na uskladnění sena a v případě zájmu by se dala vymyslet nějaká zajímavá cena která by byla i výrazněji pod náklady, které jsem do aut nacpal.

https://www.rajveteranu.cz/27755-ford-c ... -23v6-ghia

https://auto.bazos.cz/inzerat/104274089 ... raktor.php

Re: Výměna Ford Capri nebo Cortina za DII (DI) nebo Free?

Napsal: 10 říj 2018 15:56
od Hanys_a_Kaca
Blbost je to určitě! :-)

Má to hezký.

Kdybys chtěl nějakou moji D2, tak by se dalo určitě něco vymyslet, ale dám tomu u sebe chvíli šanci za hotovost a pak bych přistoupil i na jakoukoliv výměnu.

Mám hezčí černou a ošklivější stříbrnou a může z domu jakákoliv - nechám si tu druhou (orientační ceny 130 a 90 (tkč)), třeba bychom něco vymysleli, chtělo by to i tvoji představu cen, aspoň rámcově... Jisté je, že tvoje auta jsou krásná, ale práci neodvedou - u mne je to spíš naopak, ty d2 můžou udělat ještě moře špinavé práce, do které se jiným autům už moc nechce, zas d2 budou na ceně (velmi pomalu) ztrácet, ty tvoje piškoty už cenu neztratí nikdy...

Re: Výměna Ford Capri nebo Cortina změna - už jen prodej

Napsal: 14 led 2019 17:56
od Rover
Změna - už ne výměna, jen prodej kdyby náááhodou někdo...

Re: Ford Capri nebo Cortina akce

Napsal: 14 čer 2019 08:10
od Rover
Aktualizace prvního příspěvku...

Re: Ford Capri nebo Cortina akce

Napsal: 26 čer 2019 16:58
od Vogel
O víkendu jsem se jel podívat na tu Cortinu. Vážení, to auto ve skutečnosti vypadá lépe než na fotkách. Dostat jej do tohoto stavu muselo stát ranec peněz.
Po zvážení jsem jsem se nakonec rozhodl nekoupit, jelikož asi k přeskočení jiskry asi potřebuji nějaké koně navíc, nicméně reference na vůz i prodejce mohu poskytnout velmi kladné :-)
Roverovi děkuji za předvedení a přeji rychlý prodej. Jirka

Re: Ford Capri nebo Cortina akce

Napsal: 30 zář 2019 09:17
od Rover
Tak Capri odjelo k novému majiteli. Cortinku mám v úmyslu si nechat, takže by se dalo říct, že je tento inzerát neaktuální.

Nicméně mně pořád ještě někde uvnitř hlavy vrtá nějaký červík, takže pokud by třeba někdo chtěl 1969 Cortinu, totální do šroubku udělanou leštěnku, tak bych jí, možná, byl ochotný vyměnit za nějaké, v tuto chvíli, blíže nespecifikované, LR nebo něco zajímavého... o traktoru ani nemluvím.