Výprodej nářadí

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Bebop
tel.: 737 400 234

Výprodej nářadí

#1 Příspěvek od Bebop » 06 zář 2015 21:24

Přátelé brouzdal jsme internetem a narazil jsem na tyhle inzeráty, kdyby vás to někoho zaujalo. Já jedu zítra na 8 ráno do Benešova, objevil jsem tam nějaký velký výprodej nářadí na váhu. Měli by mít velké množství nepoužívaného nářadí za 1OO kč / kg. Tady dávám odkaz na jejich inzerát. http://stroje.bazos.cz/inzerat/51381879 ... -ceny-.php
Nechcete se někdo přidat? Chci si nakoupit věci do domácí dílny a na chaty.

A za druhé jsem našel kluky, kteří prodávají nářadí ze zrušených školních dílen, je v dobrém stavu, není to moc bohatá nabídka, ale vypadá dobře, pilníky, dláta, pily, ruční mechanické vrtačky - čekám na cenu a uvidíme jestli bych to vzal všechno, nebo jen po částech. Dím to i na veřejné forum, kdyby měl někdo zájem.

Hlavně vymyslete, jestli nechcete jet zítra někdo do toho Benešova, odjíždím po 7 z Prahy a pak se budu vracet zase do Prahy.

Tomáš
Tomáš

Bebop

Re: Výprodej nářadí

#2 Příspěvek od Bebop » 07 zář 2015 21:10

Takže výsledek dnešní cesty není tak uspokojivý jak jsem doufal. Inzerát už totiž běží nějakou delší dobu, takže jsou probraný. Je to výprodej strojního vybavení z nějakých zrušených strojíren, nebo velkých dílen. Z ručního nářadí mají v podstatě jen klasické ploché klíče, pilníků mají tuny všech druhů, typů a hrubostí, trubkové klíče atd. Koupil jsem si sadu plochých starých klíčů Tona 19 - 32 asi za 300,- , klíčů mají fakt hodně. Evidentně to byla ale velká dílna zařízená na větší díly, stroje, takže klíče a různé nářadí mají do velikosti asi 60 :) Každopádně tam mají strašný množství fréz, věcí na soustružení a celou obrovskou halu věcí, jako věci ze zrušených dílen, mají tovární soustruhy, brusky, ale velké průmyslové a desítky regálu různých dílů - viděl jsem elektromotory, různý příslušenství, no prostě kopu věcí.. myslím, že klukům, kteří mají servisy bych návštěvu doporučil, . Pokud někdo máte soustruhy, nebo někoho s kovovýrobou, koukněte tam. Neměl jsem čas to celý procházet. Každopádně jsou otevřený po - pá, 8-16, je to Benešov, Erbenova ulice na konci v továrním objektu, mají velkou ceduli Výprodej strojního vybavení..
Tomáš

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#3 Příspěvek od fugín » 08 zář 2015 10:33

Aby byl výsledek takový cesty uspokojivý musíš být informovanej. My takhle kupujem vercajk v podobný šmelině v Chrudimi. To tam necháš skladníkovi pár stováků s telefonním číslem a seš u hromady mezi prvníma. Frézy,nože,vrtáky,závitniky,očka, otočný hroty,klíče...no všechno. A za zlomek skutečný ceny. Kolikrát koupíš i to co nepotřebuješ....vždyť na váze je ještě místo :rofl :rofl :rofl
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

lumberjack
tel.: 732 808 469
auto: Defender TD5 110 HT

#4 Příspěvek od lumberjack » 09 zář 2015 23:17

Tohle je spíš smutný. Jsem vyučenej nástrojář. Vim kde to rozprodávaj, poňevadž jsem se kdysi pro takovýhle fabriky vyučil a žiju tady... Vážně začínám bejt na tyhle parazity co vykupujou vytunelovaný nebo zkrachovalý firmy za pár a rozprodávaj to dál alergickej... pijavice...

Bebop

#5 Příspěvek od Bebop » 17 zář 2015 22:52

Je to tak, že běžné ruční nářadí už mají vyprodané a další nenaskladňují. Závitníků, fréz, věcí k soustružení a dalších věcí, těch mají milion, taky brusných kotoučů a dalšího materiálu. Tyhle věci já ale nevyužiju - koupil jsem si jen klasický klíče, ty jsou v super kvalitě, přeci jen stará Tona.

A Lumberjacku, co by jinýho s tím měli dělat? Oni nedovedli tu firmu ke krachu, vykoupili její vybavení a podle mě tam svážej i vybavené odevšad možnaď, prostě výprodej. Nemyslím, že by to byl nějaký problematický business, ne?
Tomáš

Bad

#6 Příspěvek od Bad » 01 říj 2015 07:50

fugín píše:Aby byl výsledek takový cesty uspokojivý musíš být informovanej. My takhle kupujem vercajk v podobný šmelině v Chrudimi. To tam necháš skladníkovi pár stováků s telefonním číslem a seš u hromady mezi prvníma. Frézy,nože,vrtáky,závitniky,očka, otočný hroty,klíče...no všechno. A za zlomek skutečný ceny. Kolikrát koupíš i to co nepotřebuješ....vždyť na váze je ještě místo :rofl :rofl :rofl
Ahoj.Můžeš mi prosím poslat adresu na ten vercajk do tý Chrudimy.Volal jsem ti min. týden. Díky.

lumberjack
tel.: 732 808 469
auto: Defender TD5 110 HT

#7 Příspěvek od lumberjack » 18 říj 2015 22:02

Bebop píše: A Lumberjacku, co by jinýho s tím měli dělat? Oni nedovedli tu firmu ke krachu, vykoupili její vybavení a podle mě tam svážej i vybavené odevšad možnaď, prostě výprodej. Nemyslím, že by to byl nějaký problematický business, ne?
Jistě, tahle firma je z obliga... Oni jen koupily nemovitost od firmy, co koupila... s nějakým... Blabla... Ja se tam vyučil. vim co se tam dělalo a vyrábělo, prostě Hydraulika benešov... Vám to očividně nevadí, co se tu děje s českým strojírenstvím. Mě to vadí a nesnáším tyhle parazity, co se přiživujou na vysátí jakékoliv fabriky. Hnus... Zmrdi, co nikdy nic nevytvořili a uměj jen ukrást co někdo udělal za ně... Jo jsem hovado, proto jsem šel dělat do lesa, nevim kam až mě vytlačíte, abych držel hubu... Hmmm uvidíme.. :mrk

kupec18
auto: D1 300tdi

#8 Příspěvek od kupec18 » 18 říj 2015 22:54

Naprosto souhlasim s dřevorubcem, bohužel je dnes mnohem lepši byznys přivest fabriku do krachu aby se mohla rozprodat, zbourat a developěři postavit dalši obchodaky s hadrama a žradlem :cry , Než aby něco tvořili.

Jen zaplat panbuh že tu tatrovku snad konečně někdo zachrani protože ta k tomu už taky neměla daleko.

Mrakoplaš
auto: LR DII 2,5 Td

#9 Příspěvek od Mrakoplaš » 20 říj 2015 10:10

Čau. Firma v Chrudimi se jmenuje Veran. Jsou to sběrné suroviny přímo naproti nádraží, ale musíš projít až dozadu za ten šroťák. Věcí mnoho , ceny přátelské. Je vidět, že dukladně třídí vše co tam kdo přiveze ...
Mnoho úspěchu při hledání pokladů.
M. :lol:
Není to rozbitý, je to anglický ...

Zamčeno