Výprodej nářadí
Moderátor: stan
Výprodej nářadí
Přátelé brouzdal jsme internetem a narazil jsem na tyhle inzeráty, kdyby vás to někoho zaujalo. Já jedu zítra na 8 ráno do Benešova, objevil jsem tam nějaký velký výprodej nářadí na váhu. Měli by mít velké množství nepoužívaného nářadí za 1OO kč / kg. Tady dávám odkaz na jejich inzerát. http://stroje.bazos.cz/inzerat/51381879 ... -ceny-.php
Nechcete se někdo přidat? Chci si nakoupit věci do domácí dílny a na chaty.
A za druhé jsem našel kluky, kteří prodávají nářadí ze zrušených školních dílen, je v dobrém stavu, není to moc bohatá nabídka, ale vypadá dobře, pilníky, dláta, pily, ruční mechanické vrtačky - čekám na cenu a uvidíme jestli bych to vzal všechno, nebo jen po částech. Dím to i na veřejné forum, kdyby měl někdo zájem.
Hlavně vymyslete, jestli nechcete jet zítra někdo do toho Benešova, odjíždím po 7 z Prahy a pak se budu vracet zase do Prahy.
Tomáš
Nechcete se někdo přidat? Chci si nakoupit věci do domácí dílny a na chaty.
A za druhé jsem našel kluky, kteří prodávají nářadí ze zrušených školních dílen, je v dobrém stavu, není to moc bohatá nabídka, ale vypadá dobře, pilníky, dláta, pily, ruční mechanické vrtačky - čekám na cenu a uvidíme jestli bych to vzal všechno, nebo jen po částech. Dím to i na veřejné forum, kdyby měl někdo zájem.
Hlavně vymyslete, jestli nechcete jet zítra někdo do toho Benešova, odjíždím po 7 z Prahy a pak se budu vracet zase do Prahy.
Tomáš
Tomáš
Re: Výprodej nářadí
Takže výsledek dnešní cesty není tak uspokojivý jak jsem doufal. Inzerát už totiž běží nějakou delší dobu, takže jsou probraný. Je to výprodej strojního vybavení z nějakých zrušených strojíren, nebo velkých dílen. Z ručního nářadí mají v podstatě jen klasické ploché klíče, pilníků mají tuny všech druhů, typů a hrubostí, trubkové klíče atd. Koupil jsem si sadu plochých starých klíčů Tona 19 - 32 asi za 300,- , klíčů mají fakt hodně. Evidentně to byla ale velká dílna zařízená na větší díly, stroje, takže klíče a různé nářadí mají do velikosti asi 60
Každopádně tam mají strašný množství fréz, věcí na soustružení a celou obrovskou halu věcí, jako věci ze zrušených dílen, mají tovární soustruhy, brusky, ale velké průmyslové a desítky regálu různých dílů - viděl jsem elektromotory, různý příslušenství, no prostě kopu věcí.. myslím, že klukům, kteří mají servisy bych návštěvu doporučil, . Pokud někdo máte soustruhy, nebo někoho s kovovýrobou, koukněte tam. Neměl jsem čas to celý procházet. Každopádně jsou otevřený po - pá, 8-16, je to Benešov, Erbenova ulice na konci v továrním objektu, mají velkou ceduli Výprodej strojního vybavení..

Tomáš
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Aby byl výsledek takový cesty uspokojivý musíš být informovanej. My takhle kupujem vercajk v podobný šmelině v Chrudimi. To tam necháš skladníkovi pár stováků s telefonním číslem a seš u hromady mezi prvníma. Frézy,nože,vrtáky,závitniky,očka, otočný hroty,klíče...no všechno. A za zlomek skutečný ceny. Kolikrát koupíš i to co nepotřebuješ....vždyť na váze je ještě místo

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Tohle je spíš smutný. Jsem vyučenej nástrojář. Vim kde to rozprodávaj, poňevadž jsem se kdysi pro takovýhle fabriky vyučil a žiju tady... Vážně začínám bejt na tyhle parazity co vykupujou vytunelovaný nebo zkrachovalý firmy za pár a rozprodávaj to dál alergickej... pijavice...
Je to tak, že běžné ruční nářadí už mají vyprodané a další nenaskladňují. Závitníků, fréz, věcí k soustružení a dalších věcí, těch mají milion, taky brusných kotoučů a dalšího materiálu. Tyhle věci já ale nevyužiju - koupil jsem si jen klasický klíče, ty jsou v super kvalitě, přeci jen stará Tona.
A Lumberjacku, co by jinýho s tím měli dělat? Oni nedovedli tu firmu ke krachu, vykoupili její vybavení a podle mě tam svážej i vybavené odevšad možnaď, prostě výprodej. Nemyslím, že by to byl nějaký problematický business, ne?
A Lumberjacku, co by jinýho s tím měli dělat? Oni nedovedli tu firmu ke krachu, vykoupili její vybavení a podle mě tam svážej i vybavené odevšad možnaď, prostě výprodej. Nemyslím, že by to byl nějaký problematický business, ne?
Tomáš
Ahoj.Můžeš mi prosím poslat adresu na ten vercajk do tý Chrudimy.Volal jsem ti min. týden. Díky.fugín píše:Aby byl výsledek takový cesty uspokojivý musíš být informovanej. My takhle kupujem vercajk v podobný šmelině v Chrudimi. To tam necháš skladníkovi pár stováků s telefonním číslem a seš u hromady mezi prvníma. Frézy,nože,vrtáky,závitniky,očka, otočný hroty,klíče...no všechno. A za zlomek skutečný ceny. Kolikrát koupíš i to co nepotřebuješ....vždyť na váze je ještě místo![]()
![]()
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Jistě, tahle firma je z obliga... Oni jen koupily nemovitost od firmy, co koupila... s nějakým... Blabla... Ja se tam vyučil. vim co se tam dělalo a vyrábělo, prostě Hydraulika benešov... Vám to očividně nevadí, co se tu děje s českým strojírenstvím. Mě to vadí a nesnáším tyhle parazity, co se přiživujou na vysátí jakékoliv fabriky. Hnus... Zmrdi, co nikdy nic nevytvořili a uměj jen ukrást co někdo udělal za ně... Jo jsem hovado, proto jsem šel dělat do lesa, nevim kam až mě vytlačíte, abych držel hubu... Hmmm uvidíme..Bebop píše: A Lumberjacku, co by jinýho s tím měli dělat? Oni nedovedli tu firmu ke krachu, vykoupili její vybavení a podle mě tam svážej i vybavené odevšad možnaď, prostě výprodej. Nemyslím, že by to byl nějaký problematický business, ne?

Naprosto souhlasim s dřevorubcem, bohužel je dnes mnohem lepši byznys přivest fabriku do krachu aby se mohla rozprodat, zbourat a developěři postavit dalši obchodaky s hadrama a žradlem
, Než aby něco tvořili.
Jen zaplat panbuh že tu tatrovku snad konečně někdo zachrani protože ta k tomu už taky neměla daleko.

Jen zaplat panbuh že tu tatrovku snad konečně někdo zachrani protože ta k tomu už taky neměla daleko.
Čau. Firma v Chrudimi se jmenuje Veran. Jsou to sběrné suroviny přímo naproti nádraží, ale musíš projít až dozadu za ten šroťák. Věcí mnoho , ceny přátelské. Je vidět, že dukladně třídí vše co tam kdo přiveze ...
Mnoho úspěchu při hledání pokladů.
M.
Mnoho úspěchu při hledání pokladů.
M.

Není to rozbitý, je to anglický ...