Mal by niekto cas sa povozit a poradit? Prievidza a okolie

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
petee
tel.: +421917808841
auto: Freelander 2.0 Di,
Kontaktovat uživatele:

Mal by niekto cas sa povozit a poradit? Prievidza a okolie

#1 Příspěvek od petee » 07 lis 2013 23:09

Zdravím všetkých Land Roverakov, som velmi rád, že po vyse roku od prihlasenia na toto fórum, sa konečně mozem pochvalit prirastkom do garáže - Freelandrom 2.0 Di, rv 1998. Bol by niekto v okolí Prievidze ochotny sa tento vikend so mnou v ňom previesť. Potreboval by som ešte vychytat detaily a poradit co a ako. Dakujem vopred za ochotu.

astero
auto: Ex Free, Evoque

Re: Mal by niekto cas sa povozit a poradit? Prievidza a okol

#2 Příspěvek od astero » 08 lis 2013 09:09

Gratulujem, kontroluj si hlavne veci okolo pohonu 4x4 a bude Ťa to nejaký čas voziť. Ja som z okolia Žiliny, ale to je asi trochu ďalej. Tak nech Ti to jazdí.

petee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petee » 08 lis 2013 10:17

astero píše:Gratulujem, kontroluj si hlavne veci okolo pohonu 4x4 a bude Ťa to nejaký čas voziť. Ja som z okolia Žiliny, ale to je asi trochu ďalej. Tak nech Ti to jazdí.
Dik, do 4x4 som sa pustil ako prveho, VISCO je uz po repase, este musim vymenit oleje v IRD a zlozit to dokopi. Co ma trapi viacej, ze je stahovanie zadneho okna na figu, s poodpajanou kablovou skrumazou... Nevies o niekom s origo diagnostikou na LR v okoli? Potreboval by som naparovat dialkove ovladanie...

dandee
auto: Free 1.8 benz 1999

#4 Příspěvek od dandee » 08 lis 2013 10:32

Parovanie - 5x stlac obe tlacidla naraz.

Zadne okno - ked som kupil LR,tak neslo zadne okno vobec,radsej som neotvaral dvere.Potom som neskor zhodil zadny tapacirung,a bol rozpojeny kontakt na ovladanie okna. Tak som iba zastrcil zasuvku do zastrcky a bolo po probleme. I ked som netusil,preco to bolo rozpojene,lebo same sa to neda rozpojit.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .

petee
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petee » 08 lis 2013 11:24

dandee píše:Parovanie - 5x stlac obe tlacidla naraz.

Zadne okno - ked som kupil LR,tak neslo zadne okno vobec,radsej som neotvaral dvere.Potom som neskor zhodil zadny tapacirung,a bol rozpojeny kontakt na ovladanie okna. Tak som iba zastrcil zasuvku do zastrcky a bolo po probleme. I ked som netusil,preco to bolo rozpojene,lebo same sa to neda rozpojit.
U mna je ten problem, ze pred-predchadzajuci majitel sa na tom vyřadil dokonale, su tam postrihane drôtky, bez koncov, ku ktorym by sa dali nejako pripojit, takze nemam sajnu ako to spojazdnit. na 99% budu na figu aj lanka mechanizmu.

astero
auto: Ex Free, Evoque

#6 Příspěvek od astero » 08 lis 2013 11:46

S tým zadným oknom, jezdiť s otvoreným môže len plynofil, pri prevoze dlhých predmetov je lepšie použiť strechu. Myslím, že by šlo okno spustiť o niekoľko mm tak, aby nenarážalo do rámu pri otváraní dverí, ale aby pri zatvorení dverí bolo tesné a nechať trvale odpojené. Musela by sa ešte oblbnúť elektronika čo to ovláda. Ono tieto vtákoviny majú obecne krátku životnosť, u AudiTT sa to tie serie.

petee
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od petee » 08 lis 2013 11:52

astero píše:S tým zadným oknom, jezdiť s otvoreným môže len plynofil, pri prevoze dlhých predmetov je lepšie použiť strechu. Myslím, že by šlo okno spustiť o niekoľko mm tak, aby nenarážalo do rámu pri otváraní dverí, ale aby pri zatvorení dverí bolo tesné a nechať trvale odpojené. Musela by sa ešte oblbnúť elektronika čo to ovláda. Ono tieto vtákoviny majú obecne krátku životnosť, u AudiTT sa to tie serie.
Veru veru, krátku životnosť, stoja kopec prachov.

Odpovědět