Ja to moc nechapu.Prachy ? To at se na to radeji vyserou a jdou jezdit nekam na stavbu,tohle je ostudny

H.
Moderátor: Miky_CZ
Já sem spíš nepochopil to, že rozhodčí říká, že nikdo na nikoho protest nepodal a potom jak to vysvětluje Loprais s těma plechovkama, ta říká, že protest podal DeRoyMadTom píše:Nebo jenom někdo nerozumí francouzky a ani francouzké angličtině. Tomu by odpovídalo, že se nemílil ve jménech, ale v tom kdo komu.
Mě na to videu překvapila jedna věc - jak dlouho za sebou jeli.
erik píše:... nechte to spát...Každý z nás ví, že adrenalin za volantem a hlavně v závodní atmosféře, dělá svoje. Kamoši se urazí a třeba si dají i do čuně a pak se to večer u ohně a chlastu spláchne. Pak přijdou chvilky, kdy zase jsou schopni položit život jeden za druhého....
to uz vieme (bez zaruky;-)):jardakar píše:Tak dnesní etapa pouze boj o minuty, znovu se dalo jenom prodělat a tentokrát se to povedlo De Rooyovi zatím + 1hod.16min. Lopré vítězí v etapě o neuvěřitelných 7 sec. na 293km. Kolomajz na 4. místě +2,13min. velká gratulace. Uvidíme, co to udělá s celkovým pořadím.
Podle mě Loprais má na to aby vyhrávalvisby píše:to sa mi zda, ze loprais vyhral etapu, kolomy dosiel na 4tom mieste a este k tomu vsetkemu ma de rooy problemy? tym by sa posunul kolomy na striebro a loprais na zemiak!
No není to tak jasné, pokud dojede DeRooy se ztrátou kolem 1.20 hod, tak se v celkovém pořadí dostane na 4. nebo 5. místo. Jinak všechny naše kamiony v cíli Vrátný 10. Vildman 14. Spáčil 16.visby píše:to uz vieme (bez zaruky;-)):
1. Nikolaev
2. Kolomy +17min
3. Merdeev +33hod
4. Karginov +1hod
5. Loprais +1hod 30min
To je fantastické . A poprvé to neodignorovali na ČT Sport a museli říct jejich jména....jamalgrass píše:Jakes je prekvapenie ze sa drzi vpredu je to dobry jazdec len mu chybalo vseobecne stastie ale konecne sa ho drzi a Svitko keby nezabludil mohol uz byt na este lepsej priecke