p.s. mě se zdálo,že se menuje " Čtyřpromilový Zdenda "

Moderátor: Miky_CZ
Počítám, že reaguješ na mě?! Jo díky, je dobrý vědět, že neblikám zbytečně.sloon píše:Ten zelenej Defík to jsem byl já.
90 km/h na 100% faktsloon píše:Jo, ale hnal jsi to pěkně byl jsem rád že jsem to stihnul.
Michale tak te zdravim. Ta hola hlava s vousama byla moje.Michal M. píše:Včera kolem 19.00 na náměstí 28. října v Brně za mnou jela Discovera s navijákem a řidič byl stejně jako já bez vlasů a vousatej![]()
. Bohužel jsem nemával, jel s rodinkou ve Fóbii
![]()
-buri- píše:Michale tak te zdravim. Ta hola hlava s vousama byla moje.Michal M. píše:Včera kolem 19.00 na náměstí 28. října v Brně za mnou jela Discovera s navijákem a řidič byl stejně jako já bez vlasů a vousatej![]()
![]()
Prave to jsem chtel otestovat minulej tyden, ketrej mi nakonec bohuzel nevysel. Tak snad tento.brudr píše:Tak panacek ma narazncek s navijackem a ani se nepochlubi![]()
Ahoj, taky zdravím, příště tě už poznám.-buri- píše:Michale tak te zdravim. Ta hola hlava s vousama byla moje.Michal M. píše:Včera kolem 19.00 na náměstí 28. října v Brně za mnou jela Discovera s navijákem a řidič byl stejně jako já bez vlasů a vousatej![]()
![]()
Camelca je staršího pána, bohužel nechodí na forum. Osobně ho znám a jedná se o auto Davida (landRoverCup). Jestli v okolí potkáš defíka tak jsem to Já a nebo DušanJaroš píše:Včera 23.7. cca 13,30 hod.,Klenčí p.Čerchovem, krásná "camelca". Zdravili jsme se. Někdo z Fora ?