hele
http://www.remington.com/products/firea ... odel_1100/
Moderátor: Miky_CZ
Tenhle traktor pochází z Chorvatský války za nezávislost (1991 - 1995) a v tý době Chorvatsko nemělo v podstatě žádnou armádu. Srbsko mělo totiž pod kontrolou Jugoslávskou armádu a většinu její výzbroje. Proto za Chorvatsko bojovali zejména speciální policejní jednotky a polovojenský jednotky vyzbrojený lehkýma zbaněma, takže situace vypadala přesně naopak než píšeš. Zbraňový embargo, který jsem zmiňoval pak vedlo k tomu, že byly v Chorvatsku vyráběný takovýhle stroje.MRAK píše:Proti lehkejm zbraním (tak do 7,62) to asi bude v pohodě. RPGčko by se od toho s trochou šteští mohlo odrazit. A polovojenský, partyzánský kdoví jaký ještě jednotky jsou převážně vybavený kalachem a pancéřovkou. Takže 90% potenciálních nepřátel měli pokrytejch.
Vypadá to sice děsně, ale na druhou stranu, na rozdíl od jiných, mnohdy velmi sofistikovaných zbraňových systémů, tohle doopravdy bojovalo, takže to svojí hodotu asi mělo![]()
ale sedět bych v tom nechtěl
kdyby byl zajem, na Dobříši (cca 30km po dálnici z Prahy) je broková střelnice. V neděli 4 hodiny pro veřejnost. Lovecký kolo nebo skeet. Flinty mám, malinko je sbírám , takže s nářadím není problémdefault píše:Já bych si ZASTŘÍLEL z brokovniceNajde se ještě někdo
Že bychom si někam zajeli
V okolí Prahy (do 1 hodiny dojezd)
jsem pro - zvolit neděli a kdyby se ještě někdo přidal... Podotýkám že na to nemám papíry ale o to větší chuťDiglobe píše:kdyby byl zajem, na Dobříši (cca 30km po dálnici z Prahy) je broková střelnice. V neděli 4 hodiny pro veřejnost. Lovecký kolo nebo skeet. Flinty mám, malinko je sbírám , takže s nářadím není problémdefault píše:Já bych si ZASTŘÍLEL z brokovniceNajde se ještě někdo
Že bychom si někam zajeli
V okolí Prahy (do 1 hodiny dojezd)
Dřív tam šla i pistole, ale kvůli chatařům je to teď zakázaný
Tak Bílý Lom je už uzavřený, prý se bude zavážet. Zkoušky na zbroják se teď zřejmě budou dělat na bývalé vojenské střelnici v Berouně-Závodí - minimálně ta včerejší se tam dělala. Je ale prý třeba se tam domlouvat s místními střelci, kteří to provozují, prý jsou tam dost omezené hodiny kvůli místním.Rover píše:Ač jsem z Berouna, tak ten Bílý lom jsem nějak nepochopil a ani nevím jestli funguje... škoda. Proto jsem jezdil cca 30km do Družce...
..takže řikáš broxnu s sebouPavel píše: A hned u střelnice je modelářské letiště