Ivane při vší úctě to není odpověď na mou otázku.
Nicméně vyseparuju z ní... auto by mělo mít minimum elektroniky a nemělo by mít asistenty... Asistenty ničeho? ABS ano? Elektroniku žádnou? Pokud ano tak jakou? Proč? Kvůli spolehlivosti nebo proto aby s ním nemohli jezdit neumělové?
Proč se na to ptám... Jednak mě zajímá, co se skrývá za pohoršenými výkřiky a jednak tak nějak tuším, že z toho popisu vyleze "300" def. Ale takový auto je dneska neprodejný. Ne protože to někdo nařídil, ale protože už by to jako nový koupilo minimum lidí i firem. Mě taky štve, že mi do defa teče a je v něm kravál. A nevadí mi, že to má posilovače a klimu... Takže oproti seriím vlastně zbytečně složitý auto. Každá automobilka bude dělat auta, jaký lidi budou kupovat. A samozřejmě pak je tady banda staromilců, která je ale silně minoritní. No a ti si pořídí starého defa, budou s ním jezdit dokud to půjde a pak, pokud na to budou mít, místo toho, aby dali milion za nový auto, dají skoro stejný prachy za resuscitaci toho starýho. I já doufám, že na renovaci našeho defa budu mít, až na ní dojde...
To jsem se rozkecal.
Tom