Další! To je jak v supermarketu, stojíš s plným vozíkem a před tebe se cpou a křičí "Já jdu jen s rohlíkem!"Zanzibar píše:Snažím se nezdržovat, aby to pak nebyla moje vina

Moderátor: Rover
Další! To je jak v supermarketu, stojíš s plným vozíkem a před tebe se cpou a křičí "Já jdu jen s rohlíkem!"Zanzibar píše:Snažím se nezdržovat, aby to pak nebyla moje vina
Tak vy takhle šturmujete - deprese je zpětMartin_H píše: Podle příspěvků začínám pomalu dostávat depresi, že Dorsetka bude na Podzimním listí autem s nejhorší údržbou. Ačkoli jsem strávil podstatnou část nepracovní části víkendu v garáži, stále jezdím bez zadního okna
Tak teď jsem už úplně na dně1960SeriesII píše:To víš, šturmovat můžou jenom ti, co si tu údržbu nedělají sami - ti, co to umí, holt stihnou jen to, co se stihnout dá![]()
Co je Tvému dědkovi?krrtek píše:s lítostí musím zrušit svojí účast, i přes Krytenovu snahu se nepodařilo uvést dědka do uspokojivého pojízdného stavu
Je to škoda...krrtek píše:s lítostí musím zrušit svojí účast, i přes Krytenovu snahu se nepodařilo uvést dědka do uspokojivého pojízdného stavu
A co Hamondky?Rover píše:nuzky beru s sebou makrobulimptonky, kdyby byly zapotrebi na nejakou polni mikro nebo snad makro operaci...
Jen si rejpej....1960SeriesII píše:Spontánní mužské lidové tance se dají čekat po vydatnější konzumaci berounského 18-stupňového Grizzlyho (tolik ho naštěstí nemáme), ale kdo vzbudí Aničku, půjde na mráz
![]()
Pořád platí možnost bivakovat s dětmi u nás, Kubo, a neser mě s Pekelníkem (abych navázal na jiné podnětné téma tady na fóru)
Přijedu a plánuju že cca kolem 7 až 8 pojedu domu. Přes Běleč... Péťa se mnou nejede (prej nějaký zkoušky ve škole nebo co1960SeriesII píše:To byl vtip, docela jsem se včera pobavil nad čtením expresivní gentlemanské mluvy ve všeobecném pokecu tady na fóruVšak jsem na klubovém fóru psal, že děláš věci poctivě, jen je mi líto, že se to nepodařilo do srazu.
Nevím, kdy holky chodí spát, ale můžeme jim něco pustit, kdyby se chtěly koukat na film - máme jich dost. Anička bude určitě do cca osmi vzhůru a společnost taky ocení - a Tomáš Kala tuším taky přijede s prckem.
Allik píše:on se s nami Low kamaradi?