Vzdavam se svehoomar píše:Zdar,bylo by jeste volne misto na sobotulow píše:Tombofb a ostatni, koukejte se u mne prihlasit
LANDROVER ROAD SHOW 2011
Moderátor: Miky_CZ
Re: LANDROVER ROAD SHOW 2011
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Tak zapínám odpočítávání - ráno vyrážím!!!!! 
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
nevite jak se na ten polygon dostat? nevim jestli jste dostali ten email s popisem .. pri vsi ucte, z toho popisu se nemuze ani prase vyznat kud jet (posudte sami z prilohy...)
- Přílohy
-
- Road_book_-_Kopřivnice.ppt
- (227 KiB) Staženo 136 x
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Použij ty souřadnice, které tam jsou uvedené a není co řešit.kubaacze píše:nevite jak se na ten polygon dostat? nevim jestli jste dostali ten email s popisem .. pri vsi ucte, z toho popisu se nemuze ani prase vyznat kud jet (posudte sami z prilohy...)
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je nekdo z Olomouce nebo po ceste nepojizdnej a chce jet, tak ho muzu nabrat-jedu sam-tel 604671119. Navrat tak nejak rozumne.
diky Ssang
to mi uplne uniklo ..
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat celému realizačnímu týmu za super odpoledne v Tatrě v Kopřivnici. Bylo super vyzkoušet si všechny modely jak rychlostí tak i v terénu. Myslím si že atmosféra byla naprosto skvělá a počasí taky.
I mojí paní colombové se to líbilo
Tak snad to neskončí jen u jednoho ročníku a bude to pokračovat nadále.
Konečně se ta podpora zastoupení LR pohla správným směrem.
Myslím si že LOW a jeho tým sestavený se spoustů známých členů tohoto fóra se nemá fakt za co stydět.
Tož na chvíli se loučíme,aby jsme se setkali v Jihlavě a na dalších místech.
Už se moc těším.
Zdar Radek
I mojí paní colombové se to líbilo
Tak snad to neskončí jen u jednoho ročníku a bude to pokračovat nadále.
Konečně se ta podpora zastoupení LR pohla správným směrem.
Myslím si že LOW a jeho tým sestavený se spoustů známých členů tohoto fóra se nemá fakt za co stydět.
Tož na chvíli se loučíme,aby jsme se setkali v Jihlavě a na dalších místech.
Už se moc těším.
Zdar Radek
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, velká pochvala za dobře zorganizovanou akci... 
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo
-
omar
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Akce byla dobre zorganizovana, pro zajemce kteri nikdy nebyli v terenu asi dost adrenalinova,vetsina lidi si ozkousela na vlastni kuzi auta s hromadou elektronickych vychytavek ,ktere nikdy nebude mit.Jeste abych nezapomněl ten rakousky taxikar to bylo opravdu dost zajimave.Do nekterych useku kde vozil zajemce by vetsina ucastniku nevjela ani nahodou a par jedincu co by se odvazilo trat projet max 20kmh,a on tam misty svistel tak cca 80kmh.
Naposledy upravil(a) omar dne 08 kvě 2011 15:19, celkem upraveno 1 x.
jednoznacne
a
za perketni akci. Byl sem mnou i kamarad co nikdy nejel v terenu a priblizuje se jen svym M-packet BMW 530D - a sledovat jeho sokovou reakci na Discovery 4 v terenu byla sranda nejen pro me, ale i pro rakouskeho instruktora, ktery ho samozrejme nasledne posadil vedle sveho kolegy, ktery delal tu Demo-show jizdu..a to byla teprve maso.. v jednom momente uz se auto temer zastavilo na tom mokrem povrchu na 65stupnovem svahu (teda podle meho tam mel ten rakousky instruktor co delat..)
kazdopadne diky LOWovi za organizaci .. projet se po Tatrovackem autodromu se jen tak nenaskytne a ve vsech modelech LandRover uz vubec ne, Tatarovi, za absolutne nejrychlejsi rozvoz
Mikymu a Hunterovi za spolujizdu, a Radkovi za vystaveni nadherne a nablyskane Series!! (tu chtelo jeste projet
)
byla to perfetni sobota. ovsem nejvetsi poznatek z toho dne - do auta pouze automat, automat, automat....
kazdopadne diky LOWovi za organizaci .. projet se po Tatrovackem autodromu se jen tak nenaskytne a ve vsech modelech LandRover uz vubec ne, Tatarovi, za absolutne nejrychlejsi rozvoz
byla to perfetni sobota. ovsem nejvetsi poznatek z toho dne - do auta pouze automat, automat, automat....
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Co bych psal, fantastickej den!!! Moc diky a drzim palce at to pokracuje.
- milko
- tel.: 724397943
- auto: Disco 1, 300 TDi,
Tiež chcem poďakovať.
Bolo to super.
Tá jazda s tým rakúskym stoikom bola super a tiež Defender ma moc oslovil.
Asi najviac ma brala D4.
RR boli super, ale pocitovo mi sadla najviac D4.
Ďakujem za peknú sobotu.
Miloš
Bolo to super.
Tá jazda s tým rakúskym stoikom bola super a tiež Defender ma moc oslovil.
Asi najviac ma brala D4.
RR boli super, ale pocitovo mi sadla najviac D4.
Ďakujem za peknú sobotu.
Miloš
LR Discovery D 1, 300 TDi, 2 inches lift, BF Goodrich MT KM 2 (285/75/R 16) pevnostný nárazník naviják
Nissan Patrol Y60 4,2D
Nissan Patrol Y60 4,2D
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Moc jsem nefotil, víc jsem se vozil, ale to málo co jsem napráskal - i když okolní vjemy byly silné a tomu odpovídá kvalita - přikládám. http://gallery.me.com/kubrt001#100821&b ... &view=grid" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Taky se mi na polygonu moc líbilo. Disco 4 pro mě jednička, ale to jsem čekal. Co mě hodně příjemně překvapilo byl Freelander. Jelikož jsem mýval předchozí generaci, trochu jsem se bál, že ta současná je ještě míň offroad, než ta stará. Není to pravda. Range V8 byl takový sladký bonbónek navrch.
-
TomBofB
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Super akce a špičková organizace, Lowe, gratulace. Musel jsem se držet s davem jako ovce a škoda, že jsem musel odjet. Stejně jsem tam byl na motorce,ale stihl jsem projít všechno. Jediné, co mě mrzelo, byli ti frajírci, co mají VW a spol, sedli do S/C a pedál plynu jim koukal z podlahy ven. Jinak akce super. Uvidím, jestli dorazím do Jihlavy, jelikož teď není čím a Fordem se mi opravdu nechce.
Doufám, že to zopakujeme příští rok zase.
Tom
Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
skoda, ze sme se nak nepotkali, ja jsem delal instruktora jizdy v terenu v range roveru sport a ani sem za cely den nevylezl z auta kolik bylo lidi ale vsechno se zvladlo a byla to paradni akceTomBofB píše:Super akce a špičková organizace, Lowe, gratulace. Musel jsem se držet s davem jako ovce a škoda, že jsem musel odjet. Stejně jsem tam byl na motorce,ale stihl jsem projít všechno. Jediné, co mě mrzelo, byli ti frajírci, co mají VW a spol, sedli do S/C a pedál plynu jim koukal z podlahy ven. Jinak akce super. Uvidím, jestli dorazím do Jihlavy, jelikož teď není čím a Fordem se mi opravdu nechce.
Tom
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
-
TomBofB
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Já se Miky ke RRS ani nedostal. Jediné, co jsem zkusil byl def 90 a 110 a i bez redukcí to byla paráda. No začínám šetřit a defíka si snad jednou pořídím. Ale je to škoda, mohli jsme pokecat.Miky_CZ píše:skoda, ze sme se nak nepotkali, ja jsem delal instruktora jizdy v terenu v range roveru sport a ani sem za cely den nevylezl z auta kolik bylo lidi ale vsechno se zvladlo a byla to paradni akceTomBofB píše:Super akce a špičková organizace, Lowe, gratulace. Musel jsem se držet s davem jako ovce a škoda, že jsem musel odjet. Stejně jsem tam byl na motorce,ale stihl jsem projít všechno. Jediné, co mě mrzelo, byli ti frajírci, co mají VW a spol, sedli do S/C a pedál plynu jim koukal z podlahy ven. Jinak akce super. Uvidím, jestli dorazím do Jihlavy, jelikož teď není čím a Fordem se mi opravdu nechce.
Tom
Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
- milko
- tel.: 724397943
- auto: Disco 1, 300 TDi,
Tak to som s Tebou, šiel.
Bohužiaľ nisom na fore dlho a ešte som nemal možnosť byť na nijakej inešj akcii, takže Vás nikoho nepoznám.
Díky za príjemnú spoločnosť počas jazdy.

Bohužiaľ nisom na fore dlho a ešte som nemal možnosť byť na nijakej inešj akcii, takže Vás nikoho nepoznám.
Díky za príjemnú spoločnosť počas jazdy.
LR Discovery D 1, 300 TDi, 2 inches lift, BF Goodrich MT KM 2 (285/75/R 16) pevnostný nárazník naviják
Nissan Patrol Y60 4,2D
Nissan Patrol Y60 4,2D
neskutečná akce
vyzkoušet si všechny LR by se mi asi nikdy nesplnilo a jako bonbonek na zavěr odvoz radkové serie do ostravy .......no prostě jsem si uchcaval blahem ...fakt super akce