Kdo poradí problém se střelnicí
Moderátor: Miky_CZ
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Neda mi to, abych se do toho zase nevlozil.. Pokud Stavros pise, ze strelnice neni oplocena, tak to tak asi je. A to je ten hlavni problem, to musi byt z duvodu zabezpeceni. A kdyz tedy pominu problemy s obtezovanim lidi strelbou, tak to chapu tak, ze zde jde predevsim o bezpecnost, a nechapu, ze takove zarizeni muze fungovat za asistence PCR a jinych organu. I kdyz v nasi zemi je mozne vsechno
Free Td4 2004 HSE automat
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
No tak nevim, to me rekli jini provozovatele strelnic.. Ale jinak v zakone o zbranic se mj. pise:
§ 53
Pozastavení provozování střelnice
(1) Příslušný útvar policie rozhodne o pozastavení provozování střelnice, jestliže
a) provozování střelnice prokazatelně ohrožuje život nebo zdraví osob, životní prostředí nebo majetek, nebo ...
A pokud tam ma nekdo diru ve strese... Ale tezko neco analyzovat na dalku.
§ 53
Pozastavení provozování střelnice
(1) Příslušný útvar policie rozhodne o pozastavení provozování střelnice, jestliže
a) provozování střelnice prokazatelně ohrožuje život nebo zdraví osob, životní prostředí nebo majetek, nebo ...
A pokud tam ma nekdo diru ve strese... Ale tezko neco analyzovat na dalku.
Free Td4 2004 HSE automat
to ome: ja tady nemam preec duvod lhat, ja se ptam na radu, nemam duvod si neco na tu strelnici vymyslet. Ale koukam, ze opravdu je ta bezpecnost trelnice nizka, pokud by sel nekdo na houby do lesa, coz mu nemuze nikdo zabranit, tak ho nekdo treba i odrazenou strelou sejme. No jo no, holt nema mit konicka sber hub, ale strileni, to by mel pak o dost vyssi vyhodu.
-
- tel.: 602771714
- auto: Freelander 2
Tak jsme to spolu lehce zkonzultovali po telefonu Až teď jsem si všiml toho doporučení zavolat TV Nova. To je myslím bezva nápad. Co jsem od nich kdy viděl natočené, tak vždy měla pravdu strana která si je zavolala. Už se jim podařilo zlikvidovat i lyžařský vlek pro děti kvůli závistivým důchodcům bydlícím poblíž. Tudy myslím vede cesta. Taky dobrej atak jsou poslední kontroly policie na älkohol na střelnicích. Sice tam z téhle příčiny, žádné maléry nebyly co pamatuji, ale někde se začít musí. Nabité krátké zbraně schované po kapsách ve vinárnách se přece blbě kontrolujou. A to mi zase připomíná jak hledal Holzmann aluminiovej klíček tady a ne tam co ho ztratil, protože tam je tma.
Chce to hlavně klídek. Ten je i při sportovní střelbě potřebnej. Zdravím Jirka
Chce to hlavně klídek. Ten je i při sportovní střelbě potřebnej. Zdravím Jirka