K

Moderátor: stan
Ahoj Kájo, psal jsem do tvé poptávky nabídku. ten disk mám jen jeden a 5ks tech origo hliníků i s matkama pro tebe vše za 4tis a světla musíš vidět aby jsi řekl jo nebo ne. Možná pojedu o víkendu osobákem přes Prahu, tak bych to mohl u tebe vyhodit. pokud ta akce dopadne pro mě že jededu a stíhám jí.Sláma Karel píše:A nebo opačně.
Já to zaplatím i za Hanyse a pošle se to ke mě, protože toho chci víc. A Hanys si pak u mě vyzvedne ty světla.
A ten disk máš jenom jeden?
K
Ok tak to pošlu Top TranzemSláma Karel píše:Tak Máro pošli cenu za všechno (jestli jsou dva disky, jak na foto, tak klidně oba) + poštu při platbě na účet a číslo účtu.![]()
K
Na kovVencaZE píše:Co je to konkrétně za drát?landy heaven Mára píše: Drát do CO2 ESAB Průmer 1mm 18Kg-špulka.
Cena: 600Kč
landy heaven Mára píše:Ahoj Kájo, psal jsem do tvé poptávky nabídku. ten disk mám jen jeden a 5ks tech origo hliníků i s matkama pro tebe vše za 4tis a světla musíš vidět aby jsi řekl jo nebo ne. Možná pojedu o víkendu osobákem přes Prahu, tak bych to mohl u tebe vyhodit. pokud ta akce dopadne pro mě že jededu a stíhám jí.Sláma Karel píše:A nebo opačně.
Já to zaplatím i za Hanyse a pošle se to ke mě, protože toho chci víc. A Hanys si pak u mě vyzvedne ty světla.
A ten disk máš jenom jeden?
K
Pořád málo informacílandy heaven Mára píše:Na kovVencaZE píše: Co je to konkrétně za drát?
Aha já mám už jen jeden origo disk, a pak ty hliníky co nepotřebuješ. Tak já to nafotím co potřebuju přesně a pak dám poptávku po dílech a uvidíme co kdo najdeSláma Karel píše:No já vím že jsi to tam nějak psal, ale ty hliníky asi nepotřebuju, těch mám docela dost. Potřebuju akorát nějaké disky aby na nich stáli vraky a na to jsou ty hliníky zbytečně. Beru jenom ty disky co jsou tak do 500,-
A co se týká těch dílů, tak myslím, že u mě asi moc nepochodíš. Ovládání na sedačky absolutně nesehnatelné, takže to co mám nedám. U toho repráku a toho držáku záleží na jaký je to model. Byly tam docela rozdíly.
K
ESAB OK Autrod 12.56 Průměr 1,0mm Neto: 18KgVencaZE píše:Pořád málo informacílandy heaven Mára píše:
Na kov. Co píšou na té krabici, pokud to nějakou má?
Neposílej to Hanysovi, ale pošli ten jeden disk, ty světla pro Hanyse a ty originál přídavná světla ke mě na mojí adresu. Píšu ti jí do SZ.landy heaven Mára píše:Aha já mám už jen jeden origo disk, a pak ty hliníky co nepotřebuješ. Tak já to nafotím co potřebuju přesně a pak dám poptávku po dílech a uvidíme co kdo najdeSláma Karel píše:No já vím že jsi to tam nějak psal, ale ty hliníky asi nepotřebuju, těch mám docela dost. Potřebuju akorát nějaké disky aby na nich stáli vraky a na to jsou ty hliníky zbytečně. Beru jenom ty disky co jsou tak do 500,-
A co se týká těch dílů, tak myslím, že u mě asi moc nepochodíš. Ovládání na sedačky absolutně nesehnatelné, takže to co mám nedám. U toho repráku a toho držáku záleží na jaký je to model. Byly tam docela rozdíly.
K![]()
Hanys: tak já ti to pošlu a ty mi pak pošlešna účet cena a pošta
ok?
Tak přemýšlejVencaZE píše:Hmm, pořád přemýšlím...