Příspěvek
od Violka » 28 lis 2013 09:26
Ahoj,tak pokud jste z toho nevystřízlivěli,dalo by se to sfouknout. Včera jsem si vyzvednul techničáky od SLK,je to na mne už odhlášené,takže je vše OK.
Samozřejmě nevím, co dělat dřív,jsem celkově ve skluzu. Dodělávám tady pánovi Rollse,pak budu měnit automat na London Taxi a pak by nějak po svátcích mohl být čas.
Motor by asi šel i opravit,běží krásně bez pazvuků,ale já raději koupil celé auto na díly s OK motorem.
Nejlepší by bylo,pokud by si to odvezl a opravil sám,ale pokud moc nepospícháš s opravou a stačilo by opravovat po svátcích,je to tu možné. Práce cca vyndat 2x motor - 2x 2 tis. kč, 1x nandat a zapojit - 3 tis. kč. Rovnou vyměnit náplně,filtry,svíčky,to ale není nic drahého.
Pak tam jsou potřeba řešit drobnosti - uvolněné čalounění střechy, nefungující centrál,zažloutlé př. reflektory. Na tom černém je strop jako nový,reflektory je potřeba rozleštit,centrál potřebuje pozornost,je tam někde slyšet utíkající vzduch.
Pokud budeš chtít,přijeď se na to mrknout,můžeme to provést rychle. Potřebuji sérií vytahat vraky ze zahrady.