Moderátor: Safraporte
Clovek si musi uvedomit, ze to neni tvrda 4x4, takze v urcitych chvilich to proste takhle vypada. Je potreba si sjet s jinym autem, aby clovek mohl porovnat. Nedavno jsem se taky v lese zahrabal...stal jsem do kopce a predni kola hrabaly jak blazen a zadni ani prd, ale je jasny, ze ta tiha auta byla v zadu a tudiz to proste tolik nezabiralo (to neznamena ale, ze vubec). Myslim si, ze v nejakem extremu nebo na tvrdsim povrchu to pak vypada, ze to je jen predohrab, ale v nejakych mene extremnich ten zadek opravdu pomuze. Jak rikam, neni to natvrdo 4x4 s uzaverkou. Ja mam najeto cca 50 tis km po repasi.Hunter píše: 23 črc 2017 14:56 Ahojky, měl jsem podezření již od zimy, že visco asi moc nefunguje. Docela málo to hrabalo ve sněhu a moc to v něm nejelo (stejné zimní pneu jako minulé zimy) a včera jsem to zkoušel na louce, rozjet se do kopce. Sice je pravda, že na léto mám gumy silniční, ale ani se to nepohnulo jenom hrabalo, a na zadní nápravě zabíralo 1 kolo jen občas. Dřív i se silničními pneu to bylo lepší. Může to být tím, že ta visco (je repasovaná) hůře zabírá, tedy je více na silnici, aby ten pohon tolik netrpěl? Na silnici to má skutečně minimální odpor. Mám novou repasovanou tak nevím, zda to měnit nebo ne.
No zdravicko, ja su te Zabcicfreecko533 píše:cau lidi repas visco jsem dela u pana balaze.jsem z rajhradu coz 10 km jizne od brna.a zatim vse v poho.prvni skouska v piskobne a pak v zime na rozblacenych cestach.kdyz jsem to skpousel poprve ta 3 kola bna pevnym a 1 na snehu nebo na blate.a u me bse ok.dostal jsem kopanec kdyz zabralo 4x4.za me ok
Nevím jak teď, ale když sem kdysi byl s visko ve Žiaru tak se stačilo objednat a visko zrepasoval na autě. Což je asi lepší pro majitele auta (bez nutnosti rozborky kardanu) ale pro mechanika asi lepší někde v klidu na ponku.Mailen píše: 30 pro 2018 16:04 V tom Valmezu to jak dělají? Jak u Baláže? Že se objednáš a udělají ti to na autě v rámci hodin, nebo tam musíš nechat auto. Dík za info.
Valmez jsem sundal kardan, kardanky a poslal holou visco (s loziskama, ktery jsem dal poznamku nemenit, pac jsem je asi pul roku predtim menil) a zpatky dosel balik s dobirkou. Ale pry je taky mozny domluvit se ze by to udelali na aute co jsem tu cetl a na par hodin se projit po Valmezu a tak. Ja jsem ale v lednu radsi ten kardan shodil a jezdil na dve kola a v breznu to tam poslal konecne nez jsem se rozhoupal co s tim.Mailen píše:V tom Valmezu to jak dělají? Jak u Baláže? Že se objednáš a udělají ti to na autě v rámci hodin, nebo tam musíš nechat auto. Dík za info.