Zbraně...
Moderátor: Miky_CZ
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zbraně...
Pěkná řádka šikovných nástrojů - podle optiky zřejmě sériový myslivec
Zřejmě příprava na těch 300 tis. přebytečných kusů černé zvěře. To bude masakr

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mo jo, ale takový silniční sýr, tedy ementál, má být samá díra. Akorát jsem si myslel, že se to dělá jinak - více zblízka, a není k tomu potřeba optika.KENY píše:Tak to bych rád znal jméno restauraceTam na oběd nejdu
Jestli dodáváš i suroviny do kuchyně, musí to být samá díra

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Berserk
- tel.: +420 723 811 755
- auto: RR-P38 4.6V8 a další
MadTom píše:Mo jo, ale takový silniční sýr, tedy ementál, má být samá díra. Akorát jsem si myslel, že se to dělá jinak - více zblízka, a není k tomu potřeba optika.KENY píše:Tak to bych rád znal jméno restauraceTam na oběd nejdu
Jestli dodáváš i suroviny do kuchyně, musí to být samá díra
Technologie výroby potravin je sakra složitá věc pánové

S P38 je život hnedka pestřejší :-)
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Ahoj,
chystám se na zbrojní průkaz, spadám pod Kladno - nemáte tušení, na kterých střelnicích pořádají zkoušky? Chci si to osahat nejlépe někde, kde to bude probíhat...
chystám se na zbrojní průkaz, spadám pod Kladno - nemáte tušení, na kterých střelnicích pořádají zkoušky? Chci si to osahat nejlépe někde, kde to bude probíhat...
- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
dojdi na policii. bejva dobrym zvykem, ze ti reknou nejblizsi termin, na ktery strelnici se zkousky odehravaj a kdy dana strelnice porada kurz. Hlavne se naucit testy.
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Přesně, na Kladně jsem byl včera, jsou milí a v pohodě, všechno Ti řeknou. Lidi tam nebyli, neměl bys čekat dlouho v nějaké frontě. Jdu tam znova v pondělí nebo středu tak se tam třeba potkáme 

Country boy...
-
Díky oběma
Testy jsou jasné, nerad bych čekal další tři měsíce... A pochopitelně bezpečná manipulace. O střelbu se až tak nebojím, ač jsem vlastně nestřelec, tak vždy, když se k něčemu vzácně dostanu, tak to dopadá slušně - naposledy lukostřelba
- vyhrál jsem láhev slušné whisky....
Hlavně mě k tomu táhne strojařina, taky je to skladnější, než auto, další impuls bylo, že táta v poslední amnestii odevzdal železo po dědovi ( to bych chtěl zpět) a taky geopolitická situace....
Věnuju nemálo času sběru informací po forech a zjišTúju, že majitelé ZP jsou veskrz inteligentní , vstřícná, seriozní a přátelská skupina lidí...
To pondělí tam zajdu, jen je ve hvězdách , jestli ráno, nebo odpoledne.
Díky

Testy jsou jasné, nerad bych čekal další tři měsíce... A pochopitelně bezpečná manipulace. O střelbu se až tak nebojím, ač jsem vlastně nestřelec, tak vždy, když se k něčemu vzácně dostanu, tak to dopadá slušně - naposledy lukostřelba

Hlavně mě k tomu táhne strojařina, taky je to skladnější, než auto, další impuls bylo, že táta v poslední amnestii odevzdal železo po dědovi ( to bych chtěl zpět) a taky geopolitická situace....
Věnuju nemálo času sběru informací po forech a zjišTúju, že majitelé ZP jsou veskrz inteligentní , vstřícná, seriozní a přátelská skupina lidí...
To pondělí tam zajdu, jen je ve hvězdách , jestli ráno, nebo odpoledne.
Díky

-
Přihláška podána, termín 19,11. ve Zvoleněvsi. To je tak akorát, na učení se
Na policii velmi vstřícní...

Na policii velmi vstřícní...
Tak to je super... neptal jsi se mně na chodbě jak vyplnit přihlášku a jaký kolek? 

Country boy...
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- JakubDolezal
- tel.: 702091816
- auto: Discovery 2
Idioti... zase na tom budeme škodní jen my slušní držitelé ZP, ti špatní si stejně zbraně vždycky nějak opatří. To už nemá hlavu ani patu, co vymýšlí za kraviny.Lassard píše:Zase Brusel http://m.novinky.cz/articleDetails?aId= ... cP2XB3Xf03
LR Discovery 2 TD5
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
ex Defender 110HT 300TDi
ex Defender 110SW TD5
ex Defender 110HT 200TDi
ex Freelander I 1.8i
"... bez legií by nebylo Československa!"
TGM
-
Rover: pravděpodobně ne, mluvil jsem jen se spolužačkou, kterou jsem tam potkal...
Zkoušky zítra, když mne neopustí štěstí, tak bych to mohl dát - teorii mám tak 50/50
Zkoušky zítra, když mne neopustí štěstí, tak bych to mohl dát - teorii mám tak 50/50

-
Z brusele se nedalo čekat nic jiného...
Pozitivní je, že alespoň v diskuzi to skoro nikdo nežral.....
Pozitivní je, že alespoň v diskuzi to skoro nikdo nežral.....
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
No v zásadě je správná úvaha že každý terorista má přeci zbraň legálně, jak mu určitě nařizuje korán. Máme výhodu, že díky evropské byrokracii trvá vydání zbrojáku dost dlouho a proto nemůžou džihádisti reagovat okamžitě. Zpřísněním vydávání dáme dostatek času kvalitním evropským bezpečnostním složkám aby je včas odhalili a zbroják jim nevydali. Oni pak s brekem odtáhnou zpět do machomenistánu. No není ta unie skvělá, hold jsou to hlavy mazaný
Ale jinak bych z nich
Mimochodem dnes jsem podruhé v životě použil naštěstí pouze odstrašující účinek osobní zbraně na nějakého polocikána který mi chrápal u vrat garáže a nechtěl se zvednout. Když začal vyhrožovat že mě podřízne tak jsem raději tasil a zavolal PČR. Po příjezdu policie cca 5 minutek chlapa vyvedli a pustili. No a on v klídku odfrčel tramvají dál dělat lumpárny. Fakt super

Mimochodem dnes jsem podruhé v životě použil naštěstí pouze odstrašující účinek osobní zbraně na nějakého polocikána který mi chrápal u vrat garáže a nechtěl se zvednout. Když začal vyhrožovat že mě podřízne tak jsem raději tasil a zavolal PČR. Po příjezdu policie cca 5 minutek chlapa vyvedli a pustili. No a on v klídku odfrčel tramvají dál dělat lumpárny. Fakt super

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
ty šeš bíre děsnej rasista, tasíš, ale vůbec jsi se nezajímal, proč je chudák na okraji společnosti, která ho v podstatě donutila chovat se tak, jak se chová, tedy ve své úzkosti ti vyhrožujovat zmrzačením. Navrhuji část tvého výdělku věnovat na podporu jeho integrace - aha, to navrhovat nemusim, to už se jistě děje.
Já chápu zpřísńování zbrojních zákonů tak, že se prostě přivírá opona nad legálním trhem se zbraněmi. Podobně jako když s autem víceméně projdu technickou, tak mi to stojí za to ho udržovat ve stavu, abych prošel, ale až to bude tak, že s ním určitě neprojdu, pak na něj konečně pověsím pevnostňák ze zábradlí a zahodim značky uplně... Je to klasické tahání za provázek, který se prostě jednou přetrhne.
Já chápu zpřísńování zbrojních zákonů tak, že se prostě přivírá opona nad legálním trhem se zbraněmi. Podobně jako když s autem víceméně projdu technickou, tak mi to stojí za to ho udržovat ve stavu, abych prošel, ale až to bude tak, že s ním určitě neprojdu, pak na něj konečně pověsím pevnostňák ze zábradlí a zahodim značky uplně... Je to klasické tahání za provázek, který se prostě jednou přetrhne.
Neříkám že petice něco řeší, ale podepsal jsem...
https://www.change.org/p/council-of-the ... ef=Default
https://www.change.org/p/council-of-the ... ef=Default
Country boy...
Tak jsem taky podepsal...
k.
k.
To je dobře, je potřeba být aktivní a ne čekat až eu sebere bezúhonným občanům zbraně, které mají na svou obranu... a udělá z nich ovce čekající na porážku.
Country boy...