Maci hezká a vyčerpávající odpověď

Moderátor: Safraporte
Jsi blázen a stavíš si "Saladina" - ale proč ne, docela mě to bavítagr píše:Jo jo jak přijdou drobnéjdu na to neboj
,jinak bude potřeba tak 2 tabule hliníku 3 - 4,5 m až se nastříhá a naohýbá a stříkne na černo bude se opevňovat ,ale to se dohodnem ,až dorazím
už aby jsme dali ty prahy a šli na tu zahrádku - roll
asi uděláme i přední ochranu skla
když brnění tak brnění
![]()
PS: jak to vypadá s filtrem budem už pasovat dohromady?![]()
Díky mocmistře kovu
![]()
Tyjo chlapi , ty pružiny pomůžou autu eště trochu nahoru? To mám zas brouka v hlavě.tagr píše:Maci já beru 2 páry - zapoměl jsi na vozíček , ale to nevadí stejně jich zbývá dost na 6 zadních náprav pokud někdo nebude jako my dva a nedá si je i dopředu aby byl tedy vysoký co nejvíce . No jo mám už ty jedny protože by nebylo jak kopírovat
![]()
ale zase budem o něco dál ne ?
Ahoj, přesně jak píše Tagr.PatrikM píše:Nazdar macejky1 chcem sa spýtat odkiaľ si zohnal tie pružiny? diki
tagr píše:Maci já beru 2 páry - zapoměl jsi na vozíček , ale to nevadí stejně jich zbývá dost na 6 zadních náprav pokud někdo nebude jako my dva a nedá si je i dopředu aby byl tedy vysoký co nejvíce . No jo mám už ty jedny protože by nebylo jak kopírovat
![]()
ale zase budem o něco dál ne ?
Jasně je to tak. Fotku bohužel nemám a ani nic nafotit nemůžu protože by tam stejně nebylo nic vidět. Tahle přídavná pružina je totiž schovaná pod prachovkou společně s tlumičem.will.26 píše:jestli to chápu dobře tak stavajicí pružiny zustavají a tyto červené se tam přidají že jsou zdvojené ?
ještě dotaz ....jak je náročná montáž?macejky1 píše:Jasně je to tak. Fotku bohužel nemám a ani nic nafotit nemůžu protože by tam stejně nebylo nic vidět. Tahle přídavná pružina je totiž schovaná pod prachovkou společně s tlumičem.will.26 píše:jestli to chápu dobře tak stavajicí pružiny zustavají a tyto červené se tam přidají že jsou zdvojené ?
Jak to funguje je dobře vidět tady http://pruziny.info/pruzina/219/Zatezov ... Freelander
a tady http://pruziny.info/?p=p_2&sName=Uvod