PS: Blahopřeju k nákupu, vypadá hezky

Moderátor: Miky_CZ
Tak to je dobře!Miky_CZ píše:nene, budu delat vsechno pro to abych ho zprovoznil a priblizil stavu jak vyjel z fabriky ale prace na nem bude milion ale uz jsem zvladl disco i zavodak tak tohle snad zvladnu taky
momentalne jsem ho uschoval u ivose v garazi a pocka do jara, dneska jsme privezli dily na zavodak tak o vikendu, teda pokud se uzdravim dodelame zavodak a bude pripraveny na prvni zavod:-)moon13 píše:Tak to je dobře!Miky_CZ píše:nene, budu delat vsechno pro to abych ho zprovoznil a priblizil stavu jak vyjel z fabriky ale prace na nem bude milion ale uz jsem zvladl disco i zavodak tak tohle snad zvladnu taky
Koukám, že sis zašel vedle do supermarketu "nahonem" i koupit svářečku. To už bude akutní opravalow píše:Je cas dat deficka trosku do kupy...
lahsie sa s tym uteka pred majitelom?;-)low píše:duvod, proc je svarecka ve voziku je daleko prozaictejsi
Kupa a pořádná bude z těch věcí, co jsou uvnitř.low píše:Je cas dat deficka trosku do kupy...
hlavne prakticka kdyz je potreba couvat v nejakym bahne,nebo terenuMIRAS píše:Jo tak výfuk do boku je pěkná věc,ale rychle jsem ho zrušil.Každý kdo prošel kolem výfuku byl zachlejstanej od kondenzátu.Raději ať výří prach za autem.
No mám koncovku celekm dobře schovanou a určitě mi v bahně ani na tvrdém o nic nezavadí.omar píše:hlavne prakticka kdyz je potreba couvat v nejakym bahne,nebo terenuMIRAS píše:Jo tak výfuk do boku je pěkná věc,ale rychle jsem ho zrušil.Každý kdo prošel kolem výfuku byl zachlejstanej od kondenzátu.Raději ať výří prach za autem.