Moderátor: Safraporte
low píše:no nevim, jestli vypada jako stastna mamina. ve mne spise pohled evokuje uplynulou pracovni navstevu domova pro mentalne chudsi jedince :-D
BTW jsem zvedav kdy nam to predvedes v terenu
Safraporte píše:osobně držím tagrovi palce s těmi úpravami a vítám každé foto, jen mi stále uniká význam předělávání Freečka, když za ten čas a peníze by udělal krásnou Diskošku
PS: pro mne je Freečko stále ideální auto na ryby a pro myslivce ... ale tím to asi tak končí, nu což, jsem fakt zvědavý jak tyhle úpravy skončí
Nejsem ani myslivec, ani rybářSafraporte píše:osobně držím tagrovi palce s těmi úpravami a vítám každé foto, jen mi stále uniká význam předělávání Freečka, když za ten čas a peníze by udělal krásnou Diskošku
PS: pro mne je Freečko stále ideální auto na ryby a pro myslivce ... ale tím to asi tak končí, nu což, jsem fakt zvědavý jak tyhle úpravy skončí
myslím, že je zbytečné chytat mě za slovo, když víš, že to bylo myšleno všeobecněmoon13 píše:Nejsem ani myslivec, ani rybářSafraporte píše:osobně držím tagrovi palce s těmi úpravami a vítám každé foto, jen mi stále uniká význam předělávání Freečka, když za ten čas a peníze by udělal krásnou Diskošku
Vždyť by jsme se tady neměli o čem bavit, když nic neupravujemeSafraporte píše: myslím, že je zbytečné chytat mě za slovo, když víš, že to bylo myšleno všeobecně
od té doby, co nám tu spamují ,,defendři"Dusan píše:... od kdy se pise vYdet, to je nejaka nakazliva nemoc?
tagr píše:Ahoj všichni:),
tak už jak jsem vyděl se to profláklo, že jsem tedy Dráčka už dostal nahoru, a budu okračovat,až do dokončení.Je to vážně dost starání se a lítání, protože není výběr a někdy ani možmost sehnat to co by člověk chtěl. Teď jsem ujel na těch kolech před zvednutím skoro 5000 km a zatím bez problémů .Praha Londýn za čistého času 14 hodin max. rychlost 130 víc to nehoním , , hlučnost je srovnatelná se zimníma . Pár vychytávek ještě chystám a napíšu.![]()
No free bude jako nové, a že dělám ted free a ne disco bylo dáno tím , že free je určeno osůbce co do většího za volant nesedne. Já jsem osobně disco chtěl , ale ty úpravy by na ní asi stáli stejně ,nebo spíše víc než na free. Co bude a jak s druhým autem zatím řeším teoreticky a až bude rozhodnuto dám také vědět.
Ja to celkom chápem. Upravenú Disko alebo Defendra tu má kde kdo, ale Free? Ak má niekto vzťah k Porsche a chce ho do terénu, tiež nemá extra význam ho upravovať, ale niekomu sa to jednoducho tak páči a nič nie je dôležitejšie ako vlastný dobrý pocit. Držím palce. Mi to tu dosť imponuje.Safraporte píše:osobně držím tagrovi palce s těmi úpravami a vítám každé foto, jen mi stále uniká význam předělávání Freečka, když za ten čas a peníze by udělal krásnou Diskošku