Vše kolem Series 2 a 2A
Moderátor: Rover
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vše kolem Series 2 a 2A
To víš, infekce propukla naplno 
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Ale už s nákupy končím......eliott píše:To víš, infekce propukla naplno
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Tento týden, nebo tento rok?cyril píše: Ale už s nákupy končím......
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
hezký vánoce, gratuluji!
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Krásný vánoční dárek, blahopřeju 
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na ebay. Pokud by chtěl někdo V8 "v automatu"
Slušná prasárna. Vypadá to na automat z Jaguar....

Slušná prasárna. Vypadá to na automat z Jaguar....
- Přílohy
-
- S II- V8, automat !!!!!!.jpg (25.18 KiB) Zobrazeno 4629 x
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Kutilský guru Přemet Podlaha by měl radost 
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
Dobry den vlastním Land Rover 88 II A, Lightweight a potřeboval bych poradit mam převodovku v háji asi synchrony na 3 a 4 ale převodovka byla teď na opravě a tak se chci zeptat jestli tam není nějaký štelovaní nebo jestli nemáte aspoň někdo nekakej manuál abych se vtom mohl povrtat děkuji Oškrdal
tak to gratulace, IIA je vzacnost, fotky nejake by byly?
k prevodovce
synchrony mezi 3/4 tvori takova silene slozita vyfikundace prehistorickeho systemu a nejde to stopro nijak stelovat, kazdopadne se da tento komplet koupit jako celek a neni to ani velka rana, tusim neco kolem 30 liber za druhovyrobu, pokud byla prevodovka v oprave(zalezi na tom u koho a jak) a predpokladame, ze to je udelany dobre, tak je zde druha moznost a to spatne vystavujici spojka - kontroloval si stav lamely a pritlacaku? pokud se spojka jen lehce unasi, tak to bude delat velke potize pri razeni, zejmena u zpatecky, dalsi jeste castejsi pricinou byva opotrebeni hydrauliky spojky, kapalina budto unika, nebo dostatecne netlakuje a tim netlaci dostatecne na vidlicku spojky, s hydraulikou souvisi i spravne vystelovany krok, jednak je dulezita poloha spojkoveho pedalu, ktera je presne dana manualem a potom je mozno stelovat i krok na pomocnem valecku u spojky, manualy na S2A mam a i spousta dalsich kolegu zde na foru
k prevodovce
synchrony mezi 3/4 tvori takova silene slozita vyfikundace prehistorickeho systemu a nejde to stopro nijak stelovat, kazdopadne se da tento komplet koupit jako celek a neni to ani velka rana, tusim neco kolem 30 liber za druhovyrobu, pokud byla prevodovka v oprave(zalezi na tom u koho a jak) a predpokladame, ze to je udelany dobre, tak je zde druha moznost a to spatne vystavujici spojka - kontroloval si stav lamely a pritlacaku? pokud se spojka jen lehce unasi, tak to bude delat velke potize pri razeni, zejmena u zpatecky, dalsi jeste castejsi pricinou byva opotrebeni hydrauliky spojky, kapalina budto unika, nebo dostatecne netlakuje a tim netlaci dostatecne na vidlicku spojky, s hydraulikou souvisi i spravne vystelovany krok, jednak je dulezita poloha spojkoveho pedalu, ktera je presne dana manualem a potom je mozno stelovat i krok na pomocnem valecku u spojky, manualy na S2A mam a i spousta dalsich kolegu zde na foru
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
no kdyby se to nepovedlo .....atd., tak mám ev. zájem to koupit tak jak to leží a běží .kouba píše:Dobry den vlastním Land Rover 88 II A, Lightweight a potřeboval bych poradit mam převodovku v háji asi synchrony na 3 a 4 ale převodovka byla teď na opravě a tak se chci zeptat jestli tam není nějaký štelovaní nebo jestli nemáte aspoň někdo nekakej manuál abych se vtom mohl povrtat děkuji Oškrdal
Ahoj, osobně se asi neznáme, ale pochopil jsem že jsi velkej znalez starejch LR.
Koupil jsem od Violky vojenskou S2A 109. Chtěl bych tě poprosit, zda bys mi nepomohl
zjistit něco o její historii, nebo alespoň poradil jak pátrat. (moje angličtina je slabá a
vůbec netuším jak a kde začít). Dík. Ondra Široký
RV: 1964
Koupil jsem od Violky vojenskou S2A 109. Chtěl bych tě poprosit, zda bys mi nepomohl
zjistit něco o její historii, nebo alespoň poradil jak pátrat. (moje angličtina je slabá a
vůbec netuším jak a kde začít). Dík. Ondra Široký
RV: 1964
Naposledy upravil(a) Kangaroo dne 04 úno 2010 08:14, celkem upraveno 1 x.
Kangaroo - můžeš začít třeba certifikátem z British Motor Industry Heritage Trust - budeš tam mít uvedenu specifikaci, rok, měsíc, den výroby, kdo auto odebral, jakou mělo barvu, druh paliva, atd. atd. Od toho bych se osobně odpíchnul. Vychází to nějak myslím 1200-1400... korun.
Já po dlouhé době objednával certifikát na svojí jedničku, ale už je to asi 3 týdny a pořád nic, tak je budu asi muset trochu popohnat...
Když tak napiš, bych s tím pomohl... stejně tady pár lidem zajištění certifikátu "dlužím" (jsem jim nasliboval a ještě se k tomu nedostal)
Já po dlouhé době objednával certifikát na svojí jedničku, ale už je to asi 3 týdny a pořád nic, tak je budu asi muset trochu popohnat...
Když tak napiš, bych s tím pomohl... stejně tady pár lidem zajištění certifikátu "dlužím" (jsem jim nasliboval a ještě se k tomu nedostal)
Country boy...
To Rover:
A mně by si prosím s objednáním certifikátu nepomohl? Taky bych rád věděl o naší sérce co nejvíce. (I když je to SIII a tady to patří dvojkám, ale když jde o tentýž problém)
Poslal bych ti data, která mám k dispozici. Díky za odpověď!
A mně by si prosím s objednáním certifikátu nepomohl? Taky bych rád věděl o naší sérce co nejvíce. (I když je to SIII a tady to patří dvojkám, ale když jde o tentýž problém)
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem narazil na kuriozitu: http://www.vlanauto.be/en/second-hand-c ... 88022&cc=1 jen nevím, jestli to je dlouhý vykulenec (ale co ty rádoby zavařené díry u chladiče a rok výroby?) nebo bastl 
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- motorovej slon
Mě docela bere tenhle Rover 9 FFR, snad ještě původní 24volt (podle baterek a motorku stěračů) vrátit světla k chladiči, sehnat přední panely blatníků a bude zase krasavec. Podle roku výroby a stojánku na tousty, je třeba ještě 40ampyorkin píše:Tak jsem narazil na kuriozitu: http://www.vlanauto.be/en/second-hand-c ... 88022&cc=1 jen nevím, jestli to je dlouhý vykulenec (ale co ty rádoby zavařené díry u chladiče a rok výroby?) nebo bastl
Jenom ten motor 2,5?
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
sháníme kolínko ke karburátoru, SII, viz. foto. Nemá někdo na prodej ?? Děkuji.
sháníme kolínko ke karburátoru, SII, viz. foto. Nemá někdo na prodej ?? Děkuji.
- Přílohy
-
- kolínko-karburátor SII.JPG (77.06 KiB) Zobrazeno 4559 x
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem ho nový v anglii, ale jestli chvátáš, tak si ho vem z tý krátký trojky