H.
Moderátor: Miky_CZ
... ja nic jaMiky_CZ píše: ale nerikej ze pujdes do nake DI???
To určitě nebylo na tebe.DanoDEF píše:... ja nic jaMiky_CZ píše: ale nerikej ze pujdes do nake DI???
... to ja samozrejme viem.michal-7610 píše: To určitě nebylo na tebe.
uz nedrazdi, lebo zacnem zvazovat kupu d3;-)RudaK píše:No přidám já svoje ....Takové malé update
Dělal jsem to doma a sám
když tak přemýšlej pořádněvisby píše:uz nedrazdi, lebo zacnem zvazovat kupu d3;-)RudaK píše:No přidám já svoje ....Takové malé update
Dělal jsem to doma a sám
o elektrine viem svoje;-) dalsie auto bude bez RJ...pajam píše:když tak přemýšlej pořádně. Moje elektrárna stojí už měsíc v servisu, má zatím vyměněnou řídící jednotku a stále hledají závadu, protože si auto dělá co chce
. Prostě nás jednou ty elektronický sr..ky zničejí (a to má najeto jen 140 tkm, def má přes 300 a pořád v poho)
To jako se dvěma pedálama v provedení ROTOPED? Ale dáš si tam aspoň cyclocomputer.visby píše:
o elektrine viem svoje;-) dalsie auto bude bez RJ...
MadTom píše:To jako se dvěma pedálama v provedení ROTOPED? Ale dáš si tam aspoň cyclocomputer.visby píše:
Nee, s dírama v podlaze v provedení Flinstoun. Jabadabadůůůůůů!!!MadTom píše:To jako se dvěma pedálama v provedení ROTOPED? Ale dáš si tam aspoň cyclocomputer.visby píše:
Rudo, ty mě s těma vemlódama dráždíš. Já je ještě nesehnal.RudaK píše:No přidám já svoje ....Takové malé update
Dělal jsem to doma a sám
pokecame si o tom v rusku, ok?:-)))Kubrtos píše:Nee, s dírama v podlaze v provedení Flinstoun. Jabadabadůůůůůů!!!
13. Off-Road výstava Abenteuer Allrad se koná od 23. - 26. června 2011 na tradičním výstavišti v Německém Bad Kissingenu -tam je budou mít.Kubrtos píše: Rudo, ty mě s těma vemlódama dráždíš. Já je ještě nesehnal.