Je mi jasný ze Freecko asi málokdo pouzívá jako tahouna tezkýho vleku ale treba je tady víc bláznu jako jsem já a Tagr který vozíme na aute nebo v aute hromadu tezkýho zarízení. Premýslel jsem o montázi prídavných zátezových pruzin ( pro me a Tagra dopredu i dozadu ) ale nelíbí se mi cena za kterou se prodávají. popis funkce a ceny jsou tady:
http://pruziny.info/index.php
Tak jsem zkusil poptat pruziny v jedné pérárne ( samo ze z materiálu vhodného pro pouzití na vozidlech, tedy 14 260 ) a zjistil jsem, ze pokud bych jich objednal alespon 20 Ks dostal bych se na cenu okolo 250Kc/Ks bez lakování. Lakování vhodnou barvou a výrobu spodních a horních misek ulození uz jsem schopen zajistit sám. Takze kdyby se nás seslo víc tak aby se vyplatilo objednat alespon tech 20 Ks pruzin tak by kompletní cena za sadu na jednu nápravu vysla okolo 1 500,- az 2 000,-. A to uz není spatný.
Takze jestli se to nekomu líbí a chtel by to na auto at uz jen vzadu kvuli vleku nebo vzadu i vepredu kvuli pridavne vaze vozu ( naviják, rámy, ochrany podvozku, bordel v kufru, ....

) tak se ozvete. Jestli se nás sejde dost mohla by být cena zajímavá.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom