Moderátor: Miky_CZ
Něco takovýho by sis měl pořídit, v tom Duchcově to nemáte jednoduchý. Přemnožili se tam agresivní jedinci tmavší pletiBigBang píše:to už jsou solidní hračkytěmahle nesmysl kalibrama trefit srnce, tak ti zbyde možná trofej
souhlasRover píše:Jsem členem Lexu takže to sleduju, pokud by k něčemu takovému došlo chce se mně zlobit, ale chtělo by aby všichni střelci byli jednotní...
Já to nemůžu odevzdat. To přeci nejde. Kdyby měl člověk jednu zbran, budiž. Co ale když to člověk sbírá, investoval do toho spoustu peněz....Za mne je to jasné, já se svých miláčků nevzdámRover píše:Je to šílená představa, že odvezu to co mám v trezoru na Policii, ta mně to v důsledku nařízení EU, zabaví a hotovo... a kdo to neudělá bude obviněn z nedovoleného ozbrojování, cenu zbraní nikdo kompenzovat nebude, prostě registrovaným střelcům stát odebere zbraně.
Ti s ZP, dokážete si to představit? Opravdu byste to odevzdali? Nebo se všichni vzbouřit a neodevzdat nikdo nic? Byli by střelci takhle jednotní a stateční?
Samozřejmě je důležité udělat maximum pro to, aby to takhle daleko nedošlo...
Kriminalita se legálními zbraněmi opravdu nedělá, naopak, pokud stát sebere bezúhonným občanům legální zbraně, potom kriminalita prudce stoupá, zločinci se už nemají koho a čeho bát... viz. uváděný cca 80% nárůst kriminality v Anglii po plošné regulaci zbraní.