Jde to koupit nové a nebo vyvařit.brudr píše:co s tim mam delat(nebo nechat udelat
)
Šikovnej autoklempíř si s tím hravě poradí
Moderátor: Miky_CZ
Jde to koupit nové a nebo vyvařit.brudr píše:co s tim mam delat(nebo nechat udelat
)
Taky jsem si na Jaryse vzpoměl . ( spíš sem myslel,že to je jeho )Jenda píše:...toz takovou mel Jarys.Myslim ze asi jeden den.Teda behem jednoho dne po nakupu cestou domu.
H.
Koukáme všichni na stejnou fotku?Sláma Karel píše:Tak takovejch fotek mám ve zbírce spoustu. A to tahle je ještě docela v pohodě. Ta si myslím, že by klidně mohla ještě jezdit.
K
masar píše:Koukáme všichni na stejnou fotku?Sláma Karel píše:Tak takovejch fotek mám ve zbírce spoustu. A to tahle je ještě docela v pohodě. Ta si myslím, že by klidně mohla ještě jezdit.
K
Já původně pochopil jezdit jako ve smyslu znovu zprovoznit, což si myslím by nemělo smysl - poměr rozbitýho a použitelnýho, ne?Sláma Karel píše:
No vždyť nemá poškozené žádné zásadní díly pro pohyb.
K
Kdo mě poučí a řekne mi k čemu dávaj lidi na kapotu tu síť?Miky_CZ píše:par fotek z rainforest challenge
das tam kurty, rukavice a podobne spinave veci at si nezaseres vnitrekknedlousek píše:Kdo mě poučí a řekne mi k čemu dávaj lidi na kapotu tu síť?Miky_CZ píše:par fotek z rainforest challenge
Třeba pivo v plechu...Jenda píše:...kuprikladu na kurtu,abys ji nemusel pokazde sundavat a nebo nejak omotavat.Samozrejme i na jiny kramy![]()
H.
PavelU píše: Třeba pivo v plechu...
Miky_CZ píše: das tam kurty, rukavice a podobne spinave veci at si nezaseres vnitrek