POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY na všechny Land Rovery
Moderátor: Miky_CZ
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Re: VRAKOVIŠTĚ na všechny Land Rovery, diagnostika LR
Karle dekuju,zítra se určitě ozvu.moc dekuju.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- fugín
No už sem malinko vystřízlivěl. Ona ta prda byla větší než to zkraje vypadalo. V každým případě Karle počítej že tě budu kontaktovat. A nebude toho málo. Teď sem nasráním a chlastem na šlupky jako mý auto,,ale budu vděčný za každý rozstřelený kus. Ráno začnu počítat škody. Karle prosím o trpělivost. Díly které jsou totál v hajzlu objednám během nejbližších dnů. Není nad blbou hlavu a dobrý kamarády. Havrany upozorňuji že nic rozprodávat nehodlám,nepište si o střeva. SZ a SMS s podobnými návrhy ignoruji.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Fugín preji ti aby se ten kamarad k cele situaci postavil jako ogar s koulema a uhradil ti kompletni opravu
- fugín
tak auto sem na zvedáku ještě neměl,ale rychlou prohlídku sem už udělal. auto musí ke kámošovi na stolici předek je mírně zvedlej,plastovej i hliníkovej spodek je urvanej,ten vylítlej olej ještě přesně nevím ale opravdu to vypadá jen na urvanej filtr (doufám),světla asi koupím bo tomu svařování moc nevěřím. + plus to přední sklo a ty bagy. další uvidím až to srovnáme na stolici a až to uvidím zespoda na zvedáku. Až budu vědět všechno tak pošlu seznam ať se to přiveze najednou.
-
- tel.: 724290591
- auto: LR Discovery 2
- Kontaktovat uživatele:
No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že to ten pluh taky odneslsivok píše:No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
dvě auta za 24 hodin????????kurna svět sa v řit obraca
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Možná ty Máyové měli pravdu...omar píše:dvě auta za 24 hodin????????kurna svět sa v řit obraca
- fugín
No taky moc pěkný. Koukám že radlice je pevnější než betonová skruž,i když ten můj kámoš tu skruž komplet celou urazil,rozjebal na kusy a studnu ladně přeskočil tak tvůj předek vypadá hůř. V sobotu jde friťák na stolici a pak pustím do oprav.sivok píše:No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.
-
- Kontaktovat uživatele:
No není to zas tak hrozný, odsraly to jen plechy a plast. Jinak je to plně pojízdné. No radlice toho taky moc nesnesefugín píše:No taky moc pěkný. Koukám že radlice je pevnější než betonová skruž,i když ten můj kámoš tu skruž komplet celou urazil,rozjebal na kusy a studnu ladně přeskočil tak tvůj předek vypadá hůř. V sobotu jde friťák na stolici a pak pustím do oprav.sivok píše:No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.

Nepřijížděl ten pluh náhodou z prava ?sivok píše:No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Cestáři zásadně jezdí když je holo. Když je kalamita tak si udělaji v ČB školení na celej den.
Té klasikaFranta D1 píše:Cestáři zásadně jezdí když je holo. Když je kalamita tak si udělaji v ČB školení na celej den.

-
- Kontaktovat uživatele:
To sice přijížděl, ale jak řekli policajti vjíždel na pozemní komunikaci a měl si zasjistit druhou osobu pro bezpečný vjezd na silnici.Phulc píše:Nepřijížděl ten pluh náhodou z prava ?sivok píše:No nejsi jediněj kdo špatně vstupuje do novýho roku. Takhle to dopadlo když mi cestáři nedali přednost a zpoza baráku mi vystrčil radlici před auto.
Aha , tak to z fotky není patrno . 

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
A to jste ještě nebyli jediní. Kamarád jel na štědrý den z Liberce po dálnici a překvapili ho tam dva psi. Bohužel místo aby je srazil se jim snažil vyhnout a skončil v kotrmelcích v lese. Auto totálně na odpis (Ford Focus) že ho nechtějí ani na vrakoviště. Naštěstí jemu se nic nestalo. Psi policie sice odchytila, ale nemají ani známky ani čipy. Takže majitel se asi nenajde.
Mě zase pěkně vyškolil můj Tlusťoch (RR L322) na Silvesta. Jeli jsme ještě pro něco do krámu a když jsem k němu přišel, tak nic, nešlo otočit klíčkem ve spínačce. Dálka všechno fungovalo, ale klíčkem otočit jenom kousek a dál nic. Chvíli jsme zkoušeli kde co, jako odpojit baterku atd atd.
Tak nakonec na radu Kokeška zkusit druhý klíček, jsem šli s Lásulkou na vláček udělali si romantickou procházku, vyzvedli druhý klíček. Naložili věci a nářadí do Lasuky Defíka a vyrazili rozkuchat Tlusťocha aby šel alespoň odtáhnout, což není tak jednoduché. U L322 je totiž všechno přes klíček blokováno elektricky. Jak řízení, tak řazení. Takže výhled na parádní Silvestrovskou oslavu na parkovišti u Penny se blížil.
No ale jak to tak bývá, tak jsme přijeli k Tlusťochovi na parkoviště, a on se tam už asi bál, protože tam byl sám jediné auto a byla už tma, tak normálně nastartoval a bylo mu jedno na jaký klíček.
Prostě taková klasická LandRoveřina. No ale jak se říká konec dobrý, všechno dobré.
Tak kdy se stavíte pro ty věci kluci? Aby jste to také dali do kupy.
K
Mě zase pěkně vyškolil můj Tlusťoch (RR L322) na Silvesta. Jeli jsme ještě pro něco do krámu a když jsem k němu přišel, tak nic, nešlo otočit klíčkem ve spínačce. Dálka všechno fungovalo, ale klíčkem otočit jenom kousek a dál nic. Chvíli jsme zkoušeli kde co, jako odpojit baterku atd atd.
Tak nakonec na radu Kokeška zkusit druhý klíček, jsem šli s Lásulkou na vláček udělali si romantickou procházku, vyzvedli druhý klíček. Naložili věci a nářadí do Lasuky Defíka a vyrazili rozkuchat Tlusťocha aby šel alespoň odtáhnout, což není tak jednoduché. U L322 je totiž všechno přes klíček blokováno elektricky. Jak řízení, tak řazení. Takže výhled na parádní Silvestrovskou oslavu na parkovišti u Penny se blížil.

No ale jak to tak bývá, tak jsme přijeli k Tlusťochovi na parkoviště, a on se tam už asi bál, protože tam byl sám jediné auto a byla už tma, tak normálně nastartoval a bylo mu jedno na jaký klíček.

Prostě taková klasická LandRoveřina. No ale jak se říká konec dobrý, všechno dobré.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
To samé se mi stalo s Discoškou dvakrát . sundal jsem spínačku (kvůli zámku) a dojel domů podruhý už jsem se nasral a nechal jsem jí v zámečnictví vyčistit a promazat . A byl klid chodila pak jako víno . 

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No ale to je právě úplně něco jiného.
U L322 je spínačka ve středovém tunelu, ne na tyči volantu, a všechno včetně blokace řízení i řazení je ovládáno elektricky.
A hlavně jsem psal, že ta spínačka šla kousek pootočit, ale jelikož to asi nenačetlo kód klíčku, nebo tam možná nešel proud, tak fungovala blokace i té spínačky, aby tím nešlo otočit do polohy kdy to všechno odjistí.
U všech ostatních LR i včetně moderní D3, které mají spínačku na tyči volantu, by to byla sranda ji sundat, odpojit táhlo od ovládání automatu a šlo by to odtáhnout, ale u L322 je to o hodně jiná liga
Jo holt pokrok nezastavíš
K
U L322 je spínačka ve středovém tunelu, ne na tyči volantu, a všechno včetně blokace řízení i řazení je ovládáno elektricky.
A hlavně jsem psal, že ta spínačka šla kousek pootočit, ale jelikož to asi nenačetlo kód klíčku, nebo tam možná nešel proud, tak fungovala blokace i té spínačky, aby tím nešlo otočit do polohy kdy to všechno odjistí.
U všech ostatních LR i včetně moderní D3, které mají spínačku na tyči volantu, by to byla sranda ji sundat, odpojit táhlo od ovládání automatu a šlo by to odtáhnout, ale u L322 je to o hodně jiná liga

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- Kontaktovat uživatele:
No já se určitě ozvu příští týden, musím si domluvit odvoz.Sláma Karel píše:A to jste ještě nebyli jediní. Kamarád jel na štědrý den z Liberce po dálnici a překvapili ho tam dva psi. Bohužel místo aby je srazil se jim snažil vyhnout a skončil v kotrmelcích v lese. Auto totálně na odpis (Ford Focus) že ho nechtějí ani na vrakoviště. Naštěstí jemu se nic nestalo. Psi policie sice odchytila, ale nemají ani známky ani čipy. Takže majitel se asi nenajde.
Tak nakonec na radu Kokeška zkusit druhý klíček, jsem šli s Lásulkou na vláček udělali si romantickou procházku, vyzvedli druhý klíček. Naložili věci a nářadí do Lasuky Defíka a vyrazili rozkuchat Tlusťocha aby šel alespoň odtáhnout, což není tak jednoduché. U L322 je totiž všechno přes klíček blokováno elektricky. Jak řízení, tak řazení. Takže výhled na parádní Silvestrovskou oslavu na parkovišti u Penny se blížil.![]()
No ale jak to tak bývá, tak jsme přijeli k Tlusťochovi na parkoviště, a on se tam už asi bál, protože tam byl sám jediné auto a byla už tma, tak normálně nastartoval a bylo mu jedno na jaký klíček.![]()
Prostě taková klasická LandRoveřina. No ale jak se říká konec dobrý, všechno dobré.![]()
K
- fugín
Taky musím poshánět odvoz