Moderátor: Safraporte
Free I - brodení max. 0,4m dle návodu. Sání vzduchu a relé box je ale výs nez 0,5m takze no problem.moon13 píše:To se divím, že free neprojel půlmetrovou vodu, když někteří od nás jezdí třiceti až padesáticentimetrovej sníh!
a někteří třiceticentimetrové blátičko (viz. valašké kotáry)moon13 píše:To se divím, že free neprojel půlmetrovou vodu, když někteří od nás jezdí třiceti až padesáticentimetrovej sníh!
Já nekafrám, já jen píšu to co tady čtu, že někteří projeli... já nejsem někteří, já jsem neprojel prakticky nictagr píše:NO ta voda je o něčem jiném než sních, ale to je debata o ničem
, bud zažiješ a víš nebo ne a jen kafráš
...máš pravdu, jak píšu... neprojel jsem nic.will.26 píše:a někteří třiceticentimetrové blátičko (viz. valašké kotáry)moon13 píše:To se divím, že free neprojel půlmetrovou vodu, když někteří od nás jezdí třiceti až padesáticentimetrovej sníh!že mone
macejky1 píše:Free I - brodení max. 0,4m dle návodu. Sání vzduchu a relé box je ale výs nez 0,5m takze no problem.
Nekdo 30cm sníh jezdí a nekdo ne, to uz je tak na svete.
No jasne a proc ne. Já tomu teda verím. Na takové veci prece jeste není potreba Def nebo GR-ko. Tohle jeste Freecko zvládne, vetsinou.will.26 píše:a někteří třiceticentimetrové blátičko (viz. valašké kotáry)moon13 píše:To se divím, že free neprojel půlmetrovou vodu, když někteří od nás jezdí třiceti až padesáticentimetrovej sníh!že mone