Libavá a okolí plány a realizace
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Libavá
Jo tak to by se už hodilo i mě a má už bej i lepší počasí Miloš IIALF píše:Teď jsem volal na nějaký vojenský újezdní úřad Libavá a tam mně sdělili,že o víkendu cvičení pravděpodobně není není.S jistotou to ale nevěděli.
Osobně se ale přikláním přesunout termín o týden na 31.3.007 ať si nekoledujeme o průser.Už tak stačí,že jedeme do voj.prostoru. Vyjádřete se Vy,kteří jste potvrdili účast. Já se také těším,ale chci mít příjemné zážitky a adrenalin z dobrodružství,ne ze střelného prachu. Pište. ALF
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Re: Libavá
Dobře,postavím tedy otázku jinak. Souhlasíte s novým termínem v důsledku voj.cvičení?
Nový termín 31.3.007 v 10 hod na stejném místě!!!!!
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Libavá
ALF píše:Dobře,postavím tedy otázku jinak. Souhlasíte s novým termínem v důsledku voj.cvičení?
Mě jo ale zrovna mě napadlo, že po Olomouci jezdí sposta voj. Defíků i civilní obrana jich má jak naděláno to nikdo s vojska nechodí sem na forum že by dali "tajnou" hlášku Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
POZOR! Přede půl hodinou mi na mou sms info o změně termínů volal org.trati-Libor a ujistil mne,že trať zvolil právě mimo přímý vojenský prostor aby nedošlo ke konfliktům s CSarmy.Rovněž mi řekl,že terén je obdobný jako ve voj.prostoru,o nic nepřijdeme a můžeme se tudíž soustředit na překonávání drobných kamínků,krtinců a pozorování přírody. To zcela zásadně vrací situaci do původního stavu a tuto sobotu 24.3.007
jjjjjeeeeeedddddeeeeee me eé.
Sraz v 10 hod u stánku v Poštátě,odjez do přírody v 10.30hod. ALF
jjjjjeeeeeedddddeeeeee me eé.
Sraz v 10 hod u stánku v Poštátě,odjez do přírody v 10.30hod. ALF
Hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. DÍVAL JSEM SE NA PLÁN STŘELEB NA BŘEZEN A VŠECHNY AKCE NA LIBAVĚ V PÁTEK KONČÍ!!!!!!!!!Plán střeleb najdete na první straně tohoto tématu na konci příspěvku MILOŠE ll.Jestli se tomu dá věřit tak nebespečí nehrozí.A kdyby nám to zelenáči chtěli přece jen překazit tak mi ze silvestra zbyla ještě nějáká rachomejtla tak jim to tam nandáme. Ato budou teprve čubrnět. Už at jsme tam BRM,BRM,BRM,BRM,BRM
ČaOFF na chvíli jsem se odmlčel,protože vyřizuji u známé v cizině Discoveru CamelTrophy a pokud to vyjde,mám splněný jeden sen. To jen na úvod,proč jsem se odmlčel. Zítra v 10 hod. se sejdeme,doufám v hojném počtu nebo alespoň zdravé jádro u stánku v Poštátu. Doufám,že nezapomneu vzít lopatu a kurtnu,kdyby se zadařilo.Můžete vzít i další,to uvezeme. Odjezd od stánku bude v 10.30hod. Případné dotazy,přípomínky atd pište co nejdříve ať na něco nezapomeneme.ALF
Tak co kluci? Ladíte stroje? Měla se mnou frčet ne Libavu i moje spolužačka se Subbaru,ale nevymluvila se z otcových narozenin.Příští akci určitě pojede. Na příští akci bych také navrhoval vyhlásit soutěž o láhev,kterou vyhraje ten,kdo dotáhne ženskou s vlastním Offem.(ne vlastní manželku!) Držte mi palce,ať mi vyjde nákup Camelky.ALF
Tak si to tam pánové pěkně užijte a dejte sem pak alespoň nějaké fotky. Já dnes vyrazil v sedm ráno směr Libavá, z cesty jsem znal asi 60km, ty jsem ujel, zapnul přenosnou navigaci a nic krám jeden pitomej Acerackej, nenalezl žádné satelity. Tož jsem si zapnul origo navigaci (která z Moravy zná tam akorát Brno a Ostravu) v offroad režimu s tím, že když pojedu alespoň trošku podle kompasu (GPS spuřadnice Podštátu jsem znal) tak tam sakra musím dojet.
No dojel jsem samozřejmě do totální pr.... , kde jsem se marně pokoušel zprovoznit navi a než jsem se odtud vymotal a našel nějakou benzínku, kde jsem si koupil papírovej autoatlas, tak jsem zjistil, že bych musel jet průměrně aspoň 100km/hod abych to do půl jedenácté stihnul a to se v tom počasí co bylo vážně nedalo. Takže jsem už zase doma. Jsem to ale cestovatel
Příště už na ty moderní navigační krámy seru a cestu si naplánuji dopředu.
Těším se někdy příště.
No dojel jsem samozřejmě do totální pr.... , kde jsem se marně pokoušel zprovoznit navi a než jsem se odtud vymotal a našel nějakou benzínku, kde jsem si koupil papírovej autoatlas, tak jsem zjistil, že bych musel jet průměrně aspoň 100km/hod abych to do půl jedenácté stihnul a to se v tom počasí co bylo vážně nedalo. Takže jsem už zase doma. Jsem to ale cestovatel
Těším se někdy příště.
Range Rover 4.6 Vogue, 2001
Vůz vyvolávající přijemné pocity v podbřišku všech majitelů ropných věží a lehký nervový otřes aktivistů Greenpeace.
http://www.classic-oldtimer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vůz vyvolávající přijemné pocity v podbřišku všech majitelů ropných věží a lehký nervový otřes aktivistů Greenpeace.
http://www.classic-oldtimer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ČaOFF,nebuď smutný. Já se těšil minimálně stejně a nepotřeboval jsem ani špatnou navigaci abych nejel. Na druhou stranu v sázce byla koupě velmi zachovalé Discovery CamelTrophy a to už člověk něco oželí. Musel jsem být na mailu a ten s sebou na Libavu vzít neumím.Ale stálo to zato a příště už jedu s Camelkou. Mluvil jsem s Liborem a v 10.15 už bylo na místě 6 aut. Tak jedem příště.ALFcoroner píše:Tak si to tam pánové pěkně užijte a dejte sem pak alespoň nějaké fotky. Já dnes vyrazil v sedm ráno směr Libavá, z cesty jsem znal asi 60km, ty jsem ujel, zapnul přenosnou navigaci a nic krám jeden pitomej Acerackej, nenalezl žádné satelity. Tož jsem si zapnul origo navigaci (která z Moravy zná tam akorát Brno a Ostravu) v offroad režimu s tím, že když pojedu alespoň trošku podle kompasu (GPS spuřadnice Podštátu jsem znal) tak tam sakra musím dojet.
Těším se někdy příště.
ČaOFF,nebuď smutný. Já se těšil minimálně stejně a nepotřeboval jsem ani špatnou navigaci abych nejel. Na druhou stranu v sázce byla koupě velmi zachovalé Discovery CamelTrophy a to už člověk něco oželí. Musel jsem být na mailu a ten s sebou na Libavu vzít neumím.Ale stálo to zato a příště už jedu s Camelkou. Mluvil jsem s Liborem a v 10.15 už bylo na místě 6 aut. Tak jedem příště.ALF[/quote]
Tak se mi podařilo umístit fotky Camelky v sekci Discovery v tématu Discovery za kolik? Tak mi ji pochvalte ALF
Tak se mi podařilo umístit fotky Camelky v sekci Discovery v tématu Discovery za kolik? Tak mi ji pochvalte ALF
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Chvalim vyborna akce . A od druhe poloviny dne taky celkem drsna i pro nejmeniso Lendyho. Kdo nevidel neuveri .
Sem se dival na svoje fotky a zjistuju ze mam jen ten prvni vyjezd k padlemu stromu pak mi umrel fotak .
Sem se dival na svoje fotky a zjistuju ze mam jen ten prvni vyjezd k padlemu stromu pak mi umrel fotak .
Naposledy upravil(a) vizos dne 25 bře 2007 07:59, celkem upraveno 1 x.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
ČaOFF,vítejte na zemi. Doufám,že tak tady někde vystavíte fotky. ALFTomino píše:Libava dost krutorská už jsme doma živí a zdraví ale hlavně všechny auta jsou celý ale brutus špinavý.Prosím kluci pošlite mi fšecky fotky na mail já zase pošlu moje.ALFE krutá discoška.Tet musím letet ale brzo se ozvu.
ALF píše:ČaOFF,vítejte na zemi. Doufám,že tady někde vystavíte fotky. ALFTomino píše:Libava dost krutorská už jsme doma živí a zdraví ale hlavně všechny auta jsou celý ale brutus špinavý.Prosím kluci pošlite mi fšecky fotky na mail já zase pošlu moje.ALFE krutá discoška.Tet musím letet ale brzo se ozvu.
Ahoj, dostal jsem se k mailu až teď, taky se těším na fotky. Všechny zdravím bylo to fakt super. Ženě jsem zasvěceně vysvětloval, že jsem musel zkoušet redukce a jinde než v terénu to nejde:-), ti kdo tam byli ví jak auta vypadali a teď si představte, že večer jsme jeli ke kámošům na chalupu... (Myčkou jsem samozřejmě projet nestačil...)
PS: pro ty co tam byli - police jsem nakonec udělal a tak mám pár kladných bodů do příště
PS: pro ty co tam byli - police jsem nakonec udělal a tak mám pár kladných bodů do příště