Tady o svini nezavadíš :-)
Moderátor: Miky_CZ
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Kene tak neudělej ostudu. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Pro fšechny: Nápíšu to jako ROGER V jiným vláknu - To jste od počátku nepochopili že jde jenom o žert ? (a narozdíl od něho, jsem to tam hned pod svůj příspěvšk napsal) Jo jo sranda musí bejt.Stavros píše:vy mi teda davate, priste kdyz neco koupim, tak se prihlasim pod jinym jmenem.![]()
Kazdopadne diky za podporu, jak jsem napsal, hlavni duvod je nedokurveni moji DII v terenu, proste se chci projet a pokud jsem koupil 160 PS a tri spery za 150 tis., tak je to skoro vyhodnejsi nez dozbrojovat tu moji Disocveru.
Karle, jasny je, ze bych ti v terenu tezko stacil, ale to podle me asi tady kazdej.
A jak píše Karel S., low a další, jde o především o lidi, správné a čestné lidi, s kterými se jak pobavíš, tak když ti poteče do bot, pomůžou a to je to co jsem poznal, třebas v Sosnové. Co se týrá značek aut cítím to stejně, není důležité kdo s čím jede, ale kdo jede !
Tak jak jsem psal na začátku, dívím se že jste to hned nepochopili a že toliko lidiček chytlo na háček
Stavrose, jsem potkal jednou v Přešticích, takže ho až toliko ho neznám, ale rád ho poznám, protože to určo (podle řečí) správnej off - neterajno pacient. Avotomtoje.
Stavros, ať Toyotka jezdí a třeba ji jednou budu mít taky....až uvidíme co indiáni vymyslí do budoucna s L.R.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Ahá, tak to pardon, to jsem zase nepochopil já, že někdo nepochopil mě. Všem, které jsem pohoršil, se omlouvám.low píše:mno jo, ale to je opet jejich problem, kdyz si nedokazou precist ani nadpis diskuze a rozeznat dvojtecku pomlcku a zavorku zejoALF píše:
Vy za to žejo nemůžete, ale čte to spousta lidí a ti neví, jak to myslíte.
Vysvětlivky:
":-)" =
Land Rover Defender 110 TD5
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je ten Stavrost KUVA že si koupil tu tojotuuuuu, že jo.
))))))))))))))))))))))
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tatar píše:Stavros pošli sem nějaký fotky toho nezničitelnýho stroje
Pro nedočkavce : http://www.offroadforum.cz/toyota-hdj-8 ... 18027.html
Jinak tady se představujóóó Land Rovery
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "